Hana Krampolová (56): ÚTĚK Z LÉČEBNY, PŘIŠLA O ZUBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hana Krampolová (56): ÚTĚK Z LÉČEBNY, PŘIŠLA O ZUBY!

Hanka se před pár týdny pochlubila novým můstkem. Ten jí v lázních »spadl«.
Hanka se před pár týdny pochlubila novým můstkem. Ten jí v lázních »spadl«. (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara)

Smůla se jí lepí na paty! Manželka Jiřího Krampola (79) se rozhodla skoncovat s alkoholem a naordinovala si detox v lázních Mšené (Aha! informovalo), avšak vydržela tam jen dva dny! „Spadl mi můstek a bez zubů se mezi lidmi pohybovat opravdu nemohu,“ řekla sklesle deníku Aha! Hana Krampolová (56).

Celý víkend se potom třásla jako osika, v pondělí ji na celý den čekalo zubařské křeslo. „Budou mi najednou dělat několik implantátů, bojím se toho,“ svěřila Hanka. V manželovi měla ale obrovskou oporu.

K zubaři ji včera doprovodil a ujistil, že její ústa budou tak umrtvena, že nepocítí vůbec nic. „Byla statečná a vůbec se tomu zákroku nebránila,“ prozradil Aha! herec.„Moc mě to těší, protože o sebe zase začala dbát. A to je známka toho, že to myslí s novým životem bez chlastu vážně,“ míní Krampol.

Když jeho manželka ještě míchala koktejly z prášků a alkoholu, po kterých dostávala epileptické záchvaty, bylo jí úplně jedno, že jí chybí pár zubů, a že je to vidět. Letos v červenci po předčasném propuštění z psychiatrie tak první kroky Krampolové mířily k zubaři.

„Tehdy dostala ten můstek a teď se posunula dál. Myslím, že tentokrát se chce Hanka změnit. Už také bylo na čase,“ dodává potěšeně manžel. A přidává varování: „Jinak bych jí utekl!“

Na video s Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
5. 9. 2017 • 21:09

Smůla se lepí na paty spíš Krampolovi. Jeho Hanička opět nezklamala. Byla jsem zvědavá,co si vymyslí, aby nemusela strávit týden v lázních - a ona si rozšlápne zuby! Takže vyrazí z Jiříka implantáty, žádný klapačky do skleničky.

ellenic
5. 9. 2017 • 19:38

Však on už se nějaký zubař najde, který jí to dá jako manželce Krampola zadara . Možná se mýlím a Jiřík bude muset pořádně máknout. Já už se na pořady s ním nemohu ani dívat, škoda času .

malavelka
5. 9. 2017 • 13:07

Možná, že bude mít implantáty zadara, jako bartošová. Z důvodu reklamy. Pak, že to je k ničemu vzít si za manželanějakou celebritu, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.