Myslela, že je to akné! Ale nebylo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Myslela, že je to akné! Ale nebylo...

 Marisha Dotsonová si nejprve myslela, že jde o obyčejný pupínek.
Marisha Dotsonová si nejprve myslela, že jde o obyčejný pupínek. (Foto: ara)

Když se osmadvacetileté ženě objevila na nose vyrážka, myslela si, že je to jen obyčejné akné a dala tomu čas. To byla ale osudová chyba, jednalo se totiž o vzácnou formu rakoviny kůže, která jí znetvořila tvář.

Marisha Dotsonová z amerického státu Tennessee dlouho vyrážce nepřikládala žádný význam. Jenže po nějakém čase se začala zvětšovat, rudnout a bolet, dokonce dostala horečku. Navštívila tedy dermatologa, který pro ni měl zdrcující zprávu. Poznal agresivní formu rakoviny kůže.

Žena měla pouhou dvacetiprocentní naději na přežití. První operace při které jí lékaři odstarnili část nosu se nezdařila, nádor se objevil na jiné části tváře. Následně lékaři museli odoperovat ještě část čelisti, nosu a kůže. Také přišla o přední zuby.

Marisha má za sebou už téměř třicet chirurgických zákroků a o svůj příběh se rozhodla podělit na internetu. „Tyto jizvy mám proto, abych na ně byla pyšná, protože jsou důkazem mojí vůle žít, zrcadlí se v nich krev, pot a slzy, které jsem prolila, abych přežila. Musela jsem se sice vzdát své pěkné tváře, ale jsem šťastná, protože žiju,“ tvrdí dívka, kterou léčba vyšla na obrovské peníze. Dluhy se teď snaží zaplatit s pomocí finanční sbírky.



Přečtěte si
britva
9. 8. 2017 • 17:11

tak to je hustý

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.