Petr Štěpánek (68): Hvězda Ordinace jde ke konkurenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr Štěpánek (68): Hvězda Ordinace jde ke konkurenci!

V novém pořadu bude netradičně v roli moderátora.
V novém pořadu bude netradičně v roli moderátora. (Foto Barrandov, Facebook.com, ara )

Jede jako dobře namazaný stroj. Nestárnoucí herec Petr Štěpánek (68) místo odpočinku kývl na další seriálovou nabídku. Tentokrát ho ale zlákala televize Barrandov...

Hvězda Ordinace v růžové zahradě není z těch, co by o svých honorářích mluvil dopředu a hlavně nahlas. Doteď tak skoro nikdo netušil, že herci spadla do klína další výnosná nabídka. „Petr Štěpánek se stal členem naší televizní rodiny a bude průvodcem Skutečných příběhů od pondělí 14. srpna. Moc se na vás těší,“ prozradil nového kolegu Jan Musil (50).

Herec se stane moderátotem a má diváky seznamovat s dopisy a e-maily, na kterých je projekt založený. „Myslím si, že tenhle typ pořadu chybí na všech televizních obrazovkách, protože diváci mají rádi něco, čím si třeba sami prošli,“ komentoval novou roli samotný Štěpánek.

„Získat Petra Štěpánka byl náš záměr, protože se mu nápad líbil, nabídku přijal a ani se dlouho nerozhodoval,“ netajil se Musil, který je ředitel vlastní tvorby a šéfdramaturg TV Barrandov. Honorář, který za projekt dostane už neprozradil. „Ze zákona se o penězích nemluví veřejně. Petr je slušný člověk a nebudu mluvit o něm bez něj,“ reagoval Musil.

Jde (skoro) v jeho šlépějích
Podobným typům pořadů se na Barrandově věnoval hlavně právě Jan Musil. „Rozhodně pro mě není konkurent. Je to úplně jiné, než pořady, které uvádím já. Půjde o krátké příběhy, ve kterých hrají herci,“ vysvětlil deníku Aha!

Na video se Štěpánkem se můžete podívat zde:

V novém pořadu bude netradičně v roli moderátora.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.