Nalákala muže na erotiku: Obrala ho o 53 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nalákala muže na erotiku: Obrala ho o 53 milionů!

Jana přiznala, že je patologická hráčka.
Jana přiznala, že je patologická hráčka. (Reprofoto TV Nova)

O 53 milionů zbohatla Barbora H. (27). Peníze podle obžaloby vylákala ze chlípného Nora (60), se kterým se seznámila na erotické seznamce. Muž peníze ukradl svému zaměstnavateli.

Barbora H. se seznámila s Norem přes erotickou seznamku v březnu 2013. Okouzlila seveřana natolik, že jí sumu 53 milionů poslal během jediného roku. Sám přitom skončil za zpronevěru ve vězení. Peníze totiž patřily firmě, ve které pracoval.

„Jsem patologická hráčka a většinu peněz jsem prohrála v kasinu. Nikoho jsem ale nepodvedla. Peníze mi posílal sám,“ tvrdila před krajským soudem v Brně Barbora H.
Poškozený se líčení účastnil prostřednictvím videohovoru.

Tvrdil, že byl podveden. Peníze prý ženě jen půjčoval, například na operaci kolene. „Žena mu peníze slibovala vrátit,“ uvedl státní zástupce Ivan Hrazdíra. Soud nyní nařídil, aby byl vypracován posudek na Nora.

Obchod s penězi?
„Přijde mi směšné, abych vracela celou částku. Já nikoho nepodvedla,“ řekla žena u soudu. Nor jí údajně nabídl »obchod s penězi«. Jedenkrát měsíčně měla peníze předat na předem sjednaném místě a část si z nich nechat. „Vyhrožoval mi, že pokud to nevezmu, tak si mě najde. Měla jsem strach, že se mi něco stane,“ tvrdila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.