Nečekaný zvrat u nemocného Pomejeho: Tohle nečekali ani lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nečekaný zvrat u nemocného Pomejeho: Tohle nečekali ani lékaři!

Tohle opravdu nečekal ani Pomeje, ani jeho lékaři!
Tohle opravdu nečekal ani Pomeje, ani jeho lékaři! (Mária Rušinová)

Tohle opravdu nečekal ani Pomeje, ani jeho lékaři! Po 33 ozařováních hercovi opět naskočil hlas a zase mluví. S šeptáním je konec!

Hlas se mu vrátil opravdu velmi rychle a i lékaři byli překvapení. I když Pomeje vyhráno rozhodně nemá, může se alespoň rozloučit se šeptáním a přivítat zpět jeho charakteristický hlas, který je samozřejmě ještě slabý.

,,Tak určitě to považuju za velký zázrak a děkuji pánu Bohu. Rozhodně ale není důvod k radosti. Hlas se mi vrátil asi z pětatřiceti procent… Vždycky se někam zavřu a zkouším křičet, šeptat, prostě dělám všechno to, co nás učili ve škole,“ svěřil se Blesku kapku skepticky herec a producent, který svůj hlas prý týdně trénuje.

Rakovina ho ale stále straší

Až příští týden totiž bude znát odpověď na to, zda rakovinové buňky vymizely všechny. Pokud by vše nebylo v naprostém pořádku, bude muset podstoupit náročnou operaci, po které by musel začít chodit na chemoterapie a s hlasem by se rozloučil navždy.

,,Pokud v krku už ty nemocné buňky nebudou, mám našlápnuto k tomu, že bude líp. Můj hlas se mi už ale úplně nevrátí nikdy. Nanejvýš z pětaosmdesáti procent a to může trvat i rok a víc,“ dodal Pomeje.

Na video s Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lalia
10. 8. 2017 • 10:05

Jirko drž se a bojuj,bude to dobré.

britva
2. 8. 2017 • 18:47

hlavně nepřestávat kouřit, jinak budeš mít hlásek jako konipásek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.