Ivana Gottová už to sama nedává: Povolala odborníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Gottová už to sama nedává: Povolala odborníka!

Gottová už nechce žádná módní faux pas.
Gottová už nechce žádná módní faux pas. (David Kundrát, archiv)

Po častých módních přešlapech, kterých se Ivana dopustila, se rozhodla, že si po vzoru svého manžela najme pomocníka. Tím pomocníkem se stal úspěšný módní stylista!

Módní policie si několikrát náramně smlsla na manželce Mistra Karla Gotta. Ivana, která si dříve nakupovala sama, dle slov kritiků neměla šmrnc a ladit vybrané kousky se jí jednoduše nedařilo.

Proto se svěřila do péče stylisty Dušana Chrástka, který stojí za mladistvějším zevnějškem její drahé polovičky. Zmizí Ivana díky Dušanovi nadobro z mušky módních policistů a policistek? 

Na video s Ivanou Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
klara23_
31. 7. 2017 • 17:22

HAHAHA...uspesny modni stylista!...tak Gotova opet ukazala ze je opravdu hodne hloupoucka bytost, mentalne i celkovou urovní venkovska křupanka, protoze vybrat si za stylistu takovou nulu, to jen podpori tu slamu co ji kouka odevsad. Co dela vubec českého stylistu stylistou? ze je to buzna, ktera ma rada hadry a drahy kousky a vymeta zdejsi ubohy malomestsky kramy? (protoze nic jinyho neumi a pracovat se mu nechce?) asi jo. pak to nabizi pseudocelebritam typu Gottovy slapky?? tak pak jo pak je to "takystylista" presne pro ni ! jeste ze nas o tého zprave informoval nejaky redaktor-buzikamos obou hnvezd, jak bysme byli ochuzeni!

eisenbieger
31. 7. 2017 • 09:31

nekdo ji ale pravidelne aspon jednou tydne vymrdava , to ona potrebuje ve ctyriceti ,votom zadna pac starej uz nemuze ...takze ten vyvolenej se na ni tesi o tom taky zadna pac vi ze je vyvolenej hrebec je ten nejlepsi , to pak brko brni

lambrika
31. 7. 2017 • 07:18

a co ještě tak veledůležitého dělá , když chudák nestíhá ani si kupovat šaty . . . další kobyla co dře jak kůň

lambrika
31. 7. 2017 • 07:14

to je škola : U JAK jsem se lekla a už mám titul

bernadette
31. 7. 2017 • 03:44

Obávám se, že jí to moc nepomůže. Potřebovala by hlavně poradce na to, jak se tvářit, aby nevypadala tak umělá. Nikdy nebude elegantní ani dáma, nemá to prostě v krvi. Prachy nepomůžou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.