Zběsilá jízda vysílaná na Facebook! Kamarádka o Nikole (†21): Seděla v base za pašování lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zběsilá jízda vysílaná na Facebook! Kamarádka o Nikole (†21): Seděla v base za pašování lidí!

Nikola B. (†21)
Nikola B. (†21) (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

 Usedla za volant, jela jako šílená, havarovala a zabila se! Kdo byla Nikola B. (†21), která nepřežila děsivou nehodu u Obrnic vysílanou její spolujezdkyní živě na Facebook? Prý dívka s »pestrou« minulostí. Seděla v base kvůli pašování Albánců, tvrdí dokonce o ní její známí!

Podle kamarádky, která se s ní často vídala, byla Nikola B. hodná dívka, ale zásadní zlom pro ni měla špatná parta, která ji dostala do problémů. Pak to s ní šlo z kopce. Kvůli přátelům měla skončit dokonce v kriminále.

„Znala jsem Nikolku dobře. Byla to moje sousedka. Chodila k nám často. Bohužel se v 19 letech ve Francii s kamarády zapletla do průšvihu. Seděla pak v cizině 10 měsíců. Myslím si ale, že teď je to už jedno,“ řekla žena, která si nepřála zveřejnit své jméno.

Vězení a vyhoštění?
Nehoda, která otřásla celým Českem, nenechala klidným snad nikoho v této zemi. Na Facebooku se po tragédii začaly objevovat komentáře známých Nikoly B. a na povrch vyplouvají šokující detaily z jejího života, který tak brzy skončil.

Ve Francii dívce prý dokonce hrozilo vězení za pašování čtyř Albánců z Francie do Velké Británie. Francouzský web Nord Littoral v roce 2015 uvedl, že mladé ženě stejného jména hrozilo v zemi 10 měsíců ve vězení a poté vyhoštění.

Jedna mrtvá, druhá zraněná
Nikola B. (†21) za volantem a její kamarádka Nikola V. (22) na sedadle spolujezdce jely ve čtvrtek večer ve Volkswagenu Beetle po silnici z Mostu do Bíliny. V zatáčce nedaleko Obrnic zavadilo auto o ostrůvek u vozovky, roztočilo se a bokem narazilo do protihlukové stěny u autobusové zastávky. Obě dívky skončily v nemocnici, Nikola B. na následky vážných zranění zemřela.

Nelidské zacházení
Uprchlíci, které Nikola B. a její tři kamarádi údajně pašovali, byli podle médií prý dokonce skrýváni v naprosto nelidských podmínkách v malé místnosti 1,9 x 1,2 metru. Česká policie tyto informace nekomentuje.

Matka Nikoly B. se zhroutila...
Tragickou nehodu svých dcer viděli v přímém přenosu. Drsné útoky, kterým byli v komentářích na sociální síti vystaveni, neustáli. Matka mrtvé řidičky Nikoly B. se dokonce zhroutila.

Komentáře kritizující hazard její dcery a poukazující na to, že kromě sebe mohla zabít i další lidi, ignorovala. Nakonec diskusi úplně zablokovala. Podle rodinné přítelkyně Jany P. se zhroutila. „Je na tom psychicky moc špatně, máme strach, aby si nesáhla na život,“ řekla.

„Opravdu se to na ní hrne ze všech stran. Navíc má vážně nemocného přítele, který ze strachu o ni odmítá nemocnici,“ dodala. Také otec spolujezdkyně Nikoly V. tvrdé útoky na sociální síti neunesl a zrušil včera svůj Facebook.

Psycholog o kamarádkách z volkswagenu:
Nevyzrálost a absence dospělosti...

Nevyzrálost spojená s absencí dospělosti – nejhorší kombinace, jaká může být. Tak mluví psycholog Karel Humhal o chování dívek ve volkswagenu před nehodou. 

„To, co té tragédii předcházelo, byl ze strany obou dívek přehnaný exhibicionismus. Pro ně to byl v tu chvíli obrovský adrenalin, snaha předvést se, za každou cenu zaujmout a ohromit kamarády a samozřejmě i opačné pohlaví,“ hodnotí Humhal chování Nikoly B. a Nikoly V. „Mladí lidé testují hranice schopností nejenom svých, ale i svého okolí. S tím souvisí jejich snaha a potřeba ignorovat pravidla, která jsou jasně daná,“ míní psycholog. 

Svědek nehody:
Holky těsně minuly mou rodinu!

U havárie Nikoly B. (†21) a Nikoly V. (22) v Obrnicích na Mostecku byl jako první. Na to, co svědek Jan V. viděl, nikdy nezapomene. Hrůzu, kterou spatřil, má stále před očima. O záchraně dívek, které ve voze minuly auto s jeho rodinou, promluvil pro Aha!. 

„U holek jsem byl jako první. Volali jsme sanitku a snažili se jim pomoci, jak to šlo,“ popsal dramatickou záchranu Jan V. „Nebyl to vůbec hezký pohled. My jsme zastavili na čůrání asi o tři minuty dříve a o 50 metrů dál. Moje těhotná partnerka s dvouletou dcerkou dřepěly zrovna ve chvíli nárazu pod svodidly ve křoví. Za nimi bylo hned naše auto a já stál za ním,“ pokračoval svědek.

Podle něj stačilo málo a tragédie by měla ještě mnohem hroznější následky. „Kdyby to holkám ustřelilo o desetinu vteřiny později, mohla se stát hrozná katastrofa. Mohli to odnést nevinní lidé a z řidičky mohl být trojnásobný vrah, jelikož i život mého nenarozeného syna by se v tu chvíli počítal,“ dodal Jan V. Okamžitě ale běžel k vybouranému vozu a snažil se pomoci.

VIDEO: Obě dívky v autě řádily. Jedna natáčela, řidička telefonovala.



Přečtěte si
kozinozka
13. 7. 2017 • 16:54

Řidičáky, diplomy, absolvování toho či onoho, to vše lze získat za úplatu. A někdy je to bumerang.

zadnice
11. 7. 2017 • 09:44

Bohužel kačeny podle nichž to napodobí další "mládež".

-bello-
11. 7. 2017 • 00:28

Další blka, co si jela do té špíny Francie otestovat volnost - rovnost - a pak to šla aplikovat domů. Matka má přítele, co se o ni bojí a holka vyrostla jak křoví. Zrušit fcb je u dospělýho člověka je fakt trága O tý druhý to všechno platí stejně tak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.