Bratr a sestra těsně unikli vězení: V incestu zplodili tři děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bratr a sestra těsně unikli vězení: V incestu zplodili tři děti!

Robin se sestrou.
Robin se sestrou. (Foto ara)

Až po třiceti letech prasklo na Robina Price (62), že jeho rodina není tak idylická, jak se všem zdálo. S partnerkou celému světu tajili, že jsou poloviční sourozenci. Úřadům je ovšem napráskala jejich dcera Donna (32).

Na Robinovu obhajobu nutno dodat, že napřed sám nevěděl o příbuzenském svazku k ženě, do níž se v 80. letech zamiloval. Neznal totiž ani vlastní matku. „V tu dobu jsme byli šťastní a bylo nám šumafuk, co si kdo myslí,“ řekl Price. Po Donně přišly ještě dvě dcery a syn Steven. Ten ovšem zemřel v 7 letech v roce 2001 kvůli epilepsii – dost možná, že za to mohl právě incest rodičů.

V roce 1994 se rozešli, ale v roce 2015 na Price zazvonila policie. Vyvázl s pětiměsíční podmínkou pro něj, tříměsíční pro sestru (její identita se tají, aby netrpěly malé děti z jejího dalšího vztahu).

Možná horší než trest je vědomí, že je napráskala Donna: „Nemůžu ani slovy popsat, jak moc je nenávidím,“ řekla. Během vyšetřování ještě přišel další šok: testy DNA ukázaly, že Price není jejím otcem, sestra mu v té době ještě zahýbala. Ovšem tři mladší sourozenci skutečně z incestu vzešli.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.