Velmi křehké vztahy na pohřbu Drhy (†73) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velmi křehké vztahy na pohřbu Drhy (†73)

Vladimír Drha (†73) zemřel minulou středu na rakovinu. Ke konci života již hodně trpěl.
Vladimír Drha (†73) zemřel minulou středu na rakovinu. Ke konci života již hodně trpěl.  (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Po deseti letech se setkali protagonisté seriálu Velmi křehké vztahy. Bohužel při velmi smutné příležitosti – na pohřbu svého milovaného režiséra Vladimíra Drhy (†73), který před týdnem prohrál boj s rakovinou...

„Byl to jeden z nejhodnějších filmových režisérů, kterého jsme znaly,“ shodly se Dana Morávková (45) a Alice Bendová (43). „Nikdy mi nepřestane znít v uších to jeho zvučné a radostné ano, když se záběr povedl a mohlo se jít na další,“ zavzpomínala dojatě představitelka Andrey Rubešové. Dorazila dokonce i seriálová dcera Morávkové Sylvie Koblížková (32).

„Všichni, kdo přišli, ho měli moc rádi. Byli jsme rodina, i když jen televizní...“ řekla deníku Aha! Bendová, jejíž slzy byly vidět i přes tmavé brýle. Všichni přišli dát poslední sbohem milovanému režisérovi a vyjádřit soustrast jeho životnímu partnerovi Filipu Rajmontovi (39), který ve »VéKáVéčkách« ztvárnil zlotřilého tajemníka Oskara Prokeše.

Klus splnil poslední přání
Režisér Drha byl velkým fanouškem Tomáše Kluse (31). „Dělal jsem hudbu k jeho poslednímu filmu Anglické jahody, ve kterém jsem i hrál. Před smrtí mě Vláďa poprosil, abych mu zazpíval na pohřbu,“ prozradil Aha! vystudovaný herec. Nad rakví zazpíval mj. píseň Malčik moj ze zmíněného filmu.

Na video s Alicí Bendovou, která hrála ve VKV se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.