Tyran Nikolas B. (21) znovu před soudem: Týrání vyměnil za přepadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tyran Nikolas B. (21) znovu před soudem: Týrání vyměnil za přepadení!

Tyran (21) znovu před soudem!
Tyran (21) znovu před soudem! (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Nikolas B. (21) nechvalně proslul brutálním zbitím a znásilněním Patrika (12) v Krupce. Teď znovu skončil před soudem a čeká ho zřejmě kriminál. Přepadl dva chlapce (16 a 18) a jednomu z nich hrozil, že jej podřízne nožem.

Za dvě loupeže a vydírání by podle obžaloby měl mladík jít na nejméně čtyři roky do vězení. Aby sehnal peníze, v Ústí nad Labem přepadl dva chlapce, které připravil o mobil a tablet. Mírný trest Že je všeho schopný, předvedl Nikolas B. už v roce 2010. Se svým kumpánem v Krupce na Teplicku znásilnil a k smrti málem utýral chlapce z dětského domova Patrika (tehdy 12).Protože ale bylo Nikolasovi jen 14 let, nemohl jít do vězení a skončil ve výchovném ústavu v Boleticích. Už tehdy před ním soudkyně Kamila Elsnicová varovala: „Je otrlý, neštítí se ničeho.“

Před sedmi lety málem utýral Patrika (12)

Zákaz do Anglie Ústav mladého grázla nenapravil. Neustále z něj utíkal, za což si později odseděl roční trest. Mezitím zmizel do Anglie, kde byl také stíhán, a to dokonce třikrát. Když se ho soudkyně zeptala, co tam provedl, tvrdil, že si to už nepamatuje. „Mám tam ale doživotní zákaz,“ přiznal. Patrika znásilnili, bili a mučili Nikolas B. napadl se svým komplicem (tehdy 16) Patrika v dubnu 2010 u nádraží v Krupce na Teplicku.Chtěli po něm peníze a mobil. Když jim řekl, že nic nemá, vzali mu bundu a odvlekli ho do blízkého lesíka. Tam ho znásilnili, bili a mučili. Poranili mu žebra, slezinu, ledvinu, slinivku a játra, způsobili mu tržnou ránu na hlavě a desítky dalších ran po celém těle. Přežil jen proto, že se mu podařilo doplazit se na nádraží, odkud mu lidé zavolali pomoc.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.