Zprávařka Leová o »missí nemoci«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zprávařka Leová o »missí nemoci«!

Monika Leová
Monika Leová (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Dana Kolářová, ara)

Monika Leová (25) je šťastně zasnoubená s přítelem Martinem. Společně toho už hodně prožili a navíc překonali i takzvanou »missí nemoc«, kdy se všechny holky rozejdou.

„Nás ta soutěž ještě víc utužila. Přesně jsem pochopila, co ten chlap je zač a jak mě dokáže podržet. Není žárlivý, věří mi a nemá žádné přehnané nároky, že by si musel něco dokazovat. Je to celé jen o tom chlapovi, a když to má srovnaný v hlavě, není co řešit,“ prozradila Aha! pro ženy Monika.

Jak se vlastně s Martinem poznali? Rozhodně to prý nebyla láska na první pohled. „Moje sestra randila s Martinovým nejlepším přítelem a my jsme jim dělali »křeny«. Vždycky mi říkala: »Pojď se mnou, já tam nechci být sama«. Takže jsem s ní chodila na rande, a jelikož sestra začala se svým klukem trávit čas, tak i my jsme spolu s Martinem museli trávit čas. Nakonec jsme se do sebe zamilovali. Sestra se rozešla a my jsme spolu zůstali,“ svěřila se Leová.

Monika Leová musela pod kudlu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.