Opilec vraždil autem na Times Square! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opilec vraždil autem na Times Square!

Video se připravuje ...

Nejméně jeden mrtvý a přes deset zraněných si vyžádal včerejší incident, kdy do davu chodců na newyorském náměstí najelo ve vysoké rychlosti auto! Podle policie na Times Square vraždil muž pod vlivem alkoholu! 

„Tohle je nejhorší chvíle v mém životě. Co se to s lidmi, proboha, děje?“ ptal se na Twitteru Michael Rickerby, jenž byl přímým svědkem nehody. Policie náměstí okamžitě uzavřela a záchranáři přímo na ulici ošetřovali zraněné a dávali pomoc těm, kteří byli v šoku. Jedné mladé ženě však už nebylo pomoci. Po prudkém nárazu zůstala ležet bezvládně na chodníku a její mrtvolu poté zakryli bílým prostěradlem.
Podle CBS prý strážníci řidiče zajistili – údajně je jím 26letý muž, jenž v minulosti opakovaně řídil opilý. Newyorská policie uvedla, že i jeho včerejší incident podle všeho souvisí s řízením pod vlivem alkoholu. První výpovědi svědků naznačovaly, že do davu lidí najel schválně.

Na videa z incidentu se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.