Dcera nemocné Valentové: Až mě mrazí, když to říkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dcera nemocné Valentové: Až mě mrazí, když to říkám!

Valentová s dcerou Katarínou Hasprovou, která jí přivolala pomoc.
Valentová s dcerou Katarínou Hasprovou, která jí přivolala pomoc.  (Foto ara)

Premiéru muzikálu Rebecca, ve kterém září Katarína Hasprová, její maminka neviděla. A slovenská diva má dokonce obavy, že na pódiu už jí její maminka nespatří.

Soňa Valentová, kterou známe z filmů Kladivo na čarodějnice, nebo Requiem pro panenku se totiž stále vyrovnává s následky mozkové mrtvice, která ji upoutala na lůžko. Právě kvůli nemocné matce, která je hospitalizovaná na Slovensku a prací v Ostravě, musí Hasprová často cestovat. „Je to velmi náročné, a hlavně na dlouhou dobu. Bohužel,“ svěřila herečka deníku Blesk.

Také prozradila, že Soňa Valentová velmi ráda navštěvovala její představení.“Obávám se, že už mě na divadle asi neuvidí…,“ dodala smutně a zavzpomínala i na dobu, kdy působila v muzikálu Dracula. „Zažila jsem tam režiséra Jozefa Bednárika, skladatele Karla Svobodu, textaře Zdeňka Borovce, choreografa Richarda Hese… Dnes už jsou všichni mrtví. Až mě mrazí, když to říkám,“ dodala.

 



Přečtěte si
ivoadler
16. 5. 2017 • 17:14

Dcera je taková vytřeštěná, ale vem to čert. Hlavně, že to je umělkyně. Valentová je sobě podobná, ale měli uvést věk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.