Trápení Karla Gotta (77): Zavrhla ho dcera?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trápení Karla Gotta (77): Zavrhla ho dcera?!

Karel a Dominika spolu už rok skoro vůbec nekomunikují.
Karel a Dominika spolu už rok skoro vůbec nekomunikují. (Foto: archiv D. Gottové, Marek Pátek, Martin Přibyl, ara)

Už je to rok, co se kvůli majetkovým poměrům v rodině pohádali! Od té doby spolu Karel Gott (77) a jeho nejstarší dcera Dominika (43) komunikují minimálně. A usmíření je zatím v nedohlednu!

Spor se rozhořel ještě v době, kdy Gott bojoval s rakovinou mízních uzlin. „Měli se v nemocnici pohádat kvůli tomu, že se Karel rozhodl přepsat všechen majetek na manželku. A od té doby se to vleče,“ řekl deníku Aha! zdroj z Mistrova okolí. „Karel doufá, že se Dominika v klidu ukáže v Praze a vše si vyjasní. Zatím ale čeká marně,“ dodal.

Skvělou příležitostí pro usmíření mohl být Slavíkův velký a už nyní vyprodaný koncert, který 31. května pořádá v Divadle Hybernia. Jenže... „Na tátův koncert do Prahy nepřijedu, mám spoustu pracovních povinností ve Finsku,“ napsala ze severu Evropy Slavíkova dcera. „S Dominikou po jejím odchodu zpět do Finska komunikuji velmi málo,“ svěřil bez bližších podrobností Gott, který odmítá jakkoliv rodinnou situaci komentovat.

S dcerou se podle našich informací krátce viděl o loňských Vánocích, nejbližší příležitostí pro setkání pak bude letošní léto. „Chtěla bych do Česka přijet v červenci,“ prozradila Dominika. Právě v tomto měsíci bude jejímu otci 78 let. Budou Gottovy narozeniny pro jejich další vztah klíčovým okamžikem?

Vše jí zaplatil! A ona pak utekla!
Není divu, že je Karel Gott z aktuálních vztahů s dcerou Dominikou špatný. Vždyť ve chvíli, kdy v lednu 2015 utekla z Finska od psychicky nemocného manžela Tima Tolkkiho (o tom, že si ho dávno vzala, tehdy otec ještě nevěděl), jí platil byt, půjčil jí auto a k tomu dceři sehnal zaměstnání v salonu, kde pracovala jako kosmetička. V následujících měsících Gottová otci po letech řekla, že je za Tima vdaná (to potvrdil i zpěvák, že se to od ní dozvěděl teprve nedávno). Když pak Karel onemocněl rakovinou a začal dělat pořádek ve svém životě, Dominiku naštvalo, že vše napsal na svoji ženu. A na pořádné dusno bylo zaděláno!

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Takhle řádil Karel Gott na plese Českého rozhlasu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
30. 6. 2017 • 05:12

Prepac,nesuhlasim s tebou. Tie dve starsie dcery su rovnako jeho deti ako tie dve sucasne co ma. Cely zivot ich odstrkoval a vyrastali bez otca.Ak by bol Gott ferovy chlap,tak by dedili vsetky rovnakym dielom. A neobvinuj iba ich matky. N Splodit dieta,na to treba vzdy dvoch. Gott sa moze hanbit a vy Cesi tiez ze jeho zumpove spravanie voci dceram tolerujete a spravate sa k nemu ako k Bohovi hoci jeho moralny kredit je nulovy.

ararat
8. 5. 2017 • 15:26

každý si ze svým majetkem může dělat co chce,pokud za života svůj majetek přepíše na koho on chce sám...pokud umře a není závěť /děti nelze vydědit jenom ve dvou případech/děti jsou neopomenutelným dědicem,který není nikdy promlčen.....nepiš blbosti když tomu nerozumíš

-bello-
5. 5. 2017 • 13:21

rentierskej víme oba, že nééé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.