Gottová »zaměstnala« mámu: Tvrdá slova k fanouškům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottová »zaměstnala« mámu: Tvrdá slova k fanouškům!

Máma Ivany se snaží odpovídat fanouškům na dotazy a také jim odesílá Mistrem podepsané fotografie.
Máma Ivany se snaží odpovídat fanouškům na dotazy a také jim odesílá Mistrem podepsané fotografie. (Foto Aha! – David Malík a Marek Pátek )

Přibývají mu léta a jeho zdraví není nejlepší! To vzkazuje fanouškům Karla Gotta (77) jeho tchyně. Proč zrovna ona? Důvod je jednoduchý: Český slavík Blanku Krejčí (66) »zaměstnal«. A ona teď komunikuje s jeho příznivci.

Mistrova tchyně napsala v pondělí důležitý e-mail Zdeňce Kaplanové z fanklubu Karla Gotta, ve kterém se jí snažila vysvětlit, že už není ve zpěvákových silách dávat autogramy s věnováním. „Po dnešním, několikahodinovém podepisování věnování s panem Gottem jsme se rozhodli, že tato žádost o věnování byla poslední. Dále už budeme posílat jen podepsané fotky, bez věnování. Pan Gott už je unavený a vy všichni jeho fanoušci byste to měli pochopit, pokud vám na něm záleží,“ píše v e-mailu Blanka Krejčí, která už nějaký ten týden komunikuje s fanoušky a vyřizuje s nimi na adrese office@karelgott.com jejich žádosti o autogram a také dopisy.

Jak na tom je?
Maminka Ivany Gottové v e-mailu také naznačila, že Karel stále bojuje se zdravotními problémy. „Přerostlo to do takových rozměrů, které tu nikdy nebyly, a léta mu neubývají, ale naopak, a zdraví také není nejlepší. Do Německa také posíláme kvanta fotek a také jen s autogramem, bez věnování. Pokud jsem si zjišťovala u jiných známých zpěváků, tak to, co pan Gott, nedělá opravdu nikdo,“ je ve svém dopise důrazná Krejčí, na kterou zeť napsal loni koupený pozemek v Doubici na severu Čech a následně také roubenku, kterou na něm rozestavěla najatá firma. Teď mu paní Blanka pomáhá s komunikací s fanoušky. Příznivci to chápou
Zdeňka Kaplanová zveřejnila dopis od Blanky Krejčí na facebookové stránce fanklubu. A podle reakcí Gottových příznivců to vypadá, že Karla chápou.
„Má právo na pohodu a klid. Kdo ho má rád, pochopí,“ napsala ve skupině fanynka Jana. „Ok. Chápeme, musí to být masakr, mně klidně stačí jen podpis. Byla jsem i docela překvapená, že se Mistr vypisuje příjmení. Souhlasím,“ reagovala další jeho obdivovatelka Ivana.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Co pronesl Karel Gott na premiéře svého muzikálu? To se dozvíte v našem videu:



Přečtěte si
zvonekdozahrady
26. 11. 2017 • 18:02

s panem Gottem jsme se dohodli....Pravděpodobně ta nenažraná žirafa s kobylí hlavou rozhodla. Jako vždy od té doby co si ji uvázal na krk.

ararat
18. 4. 2017 • 18:39

Ponistová vyjadřuj se slušně ty lopato z Havířova.Stará blobá pořád stejně..BABIČKA HULVÁT

-bello-
17. 4. 2017 • 12:14

Vší silou jsem se bránila přečíst si to. Kroužila jsem kolem toho, protože vím, že mě tyhle kraviny vadí. Tak jo. Dnes jsem prohlášení přečetla : Má tam 8 gramatických chyb ( zvratná slovesa, aby se učila tady spolu s ararat ) , graficky to má špatně členěné a slovní zásoba odpovídá základnímu vzdělání. Nejen dle toho soudím, že úroveň současného 3 členného "managementu " firmy Gott je něco, co si jen na chvíli odskočilo od škopku s nádobím. Přesně téhle představě odpovídá současné PR Mistra Káji

-bello-
15. 4. 2017 • 11:28

pritelkaput poslyš, tvůj nick na diskuzi je pro mě nový , nicméně vím, že koliduje s jedním v "Komentářích" Dovoluješ si " stylizovat " se zde do arbitra ( dle tebe správných : ano/ne ) názorů na Gotta a to mých + dutchschulz + možná i dalších , aniž jsi od nich dostal mandát !Je ti jasný, co chci sdělit?Není? Tak tedy obecně a polopatě! Mluv za sebe, neoháněj se druhými, protože jinak dáváš najevo nechtěně, jak si stojíš .A tohle signalizuje, že fakt blbě . A ode mě info jen pro tebe do ouška: Jsou lidé, kteří Gotta nemusí , nikdy nemuseli a jeho rakovina jejich odpor v charitu a lítost nezmění ! Jsou lidé, ( ti inteligentnější v populaci ) co si zachovali kritičnost myšlení. A jen dodávám , že nikdy nikdo nedělal screening psych. rozpoložení fanoušků Gotta a díky tobě už ani nemusí. U mě jasný !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.