Smrt herce Ornesta (†70) odhalila: Mrazivé vztahy v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt herce Ornesta (†70) odhalila: Mrazivé vztahy v rodině!

Daniela Kolářová a Ester Janečková prý nejsou v kontaktu.
Daniela Kolářová a Ester Janečková prý nejsou v kontaktu. (Foto Aha! – Pavel Machan, ČT, ara)

Byly si hodně vzdálené! Daniela Kolářová (70) vysvětlila, proč Ester Janečkové (44) neoznámila smrt jejího nevlastního bratra Jiřího Ornesta (†70).

Chování herečky se zdálo velice zarážející. Smrt svého manžela neoznámila jeho nevlastní sestře. Ester z Pošty pro tebe se o úmrtí bratra dozvěděla až díky Aha! a zhroutila se z toho. „Ježíši, to vůbec nevím,“ reagovala šokovaná Janečková v neděli, když se od nás dozvěděla smutnou zprávu. „Hrozně mě to zasáhlo, je mi to moc líto,“ řekla a rozplakala se. „S bratrem jsme se naposledy viděli asi před tři čtvrtě rokem,“ řekla. Že je Jiří nemocný, věděla. Ale že umírá, o tom neměla ani zdání. „Netušila jsem to,“ dodala zdrceně.

Nestýkají se
Včera vdova po Ornestovi (†70) deníku Aha! vysvětlila vzniklou situaci. „Já jsem s paní Ester Janečkovou nemluvila, nebyly jsme v těsném kontaktu,“ přiznala Kolářová. „Samozřejmě o sobě víme, když se potkáme, tak se pozdravíme, ale nestýkáme se. Dokonce na ni nemám ani žádné spojení,“ ozřejmila herečka, která včera celý den zařizovala pohřeb zemřelého manžela.

Poslední sbohem
Rodina, přátelé a fanoušci se s Jiřím Ornestem rozloučí příští úterý. „Pohřeb bude v úterý 18. dubna v deset hodin v krematoriu ve Strašnicích. A teď promiňte, moc spěchám. Mám plnou hlavu starostí se zařizováním,“ dodala Kolářová.

Jiří Ornest v show Jana Krause:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
francik
11. 4. 2017 • 20:47

Janečková i Kolářová jsou obě stejné slepice.Kolářka kdysi hrála v každém filmu a teď si jen ztěžuje jaké měla křivdy. A Esterka i když tu dobu nezažila, tak přesně ví, že bylo všechno špatné a kde může tak trousí ty svoje hnusné kecy. Rachejtle jsou obě dvě.

karelka
11. 4. 2017 • 11:51

Ani se nedivím, že s tou bláznivou chartistkou nikdy nežil, nakonec se s ní rozešla i Esterka, ta je fajn.....

pelagie
11. 4. 2017 • 11:17

Ona je levoboček starýho Ornesta...s její matkou nikdy nežil, tak jakápak rodina....

platykodon
11. 4. 2017 • 11:14

Koze Janečkový bych ani neoznámila, že mě bolí zub. Chová se jako mrchožrout, na každém neštěstí se snaží zviditelňovat. U nás v rodině jí říkáme plačka. Paní Kolářové vyjadřuji upřímnou soustrast.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.