Unikátní foto: Takhle bydlí Michal David! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Unikátní foto: Takhle bydlí Michal David!

Michal David se pochlubil svou zašívárnou.
Michal David se pochlubil svou zašívárnou. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, ara)

Splněný sen všech mužů! Michal David (56) má ve svém rodinném domě v Křeslicích pokoj, do kterého je dámám »vstup zakázán«. Co vše ve svém království ukrývá?

„Tohle je můj pánský klubík. Mám tu sbírku koňaků. Ty nahoře jsou úplně nejdražší a jsou vzácné. Je to sběratelská záležitost,“ svěřil hitmaker, který má vedle drahých lahví a hudebních cen v pokoji další cennosti. „Mám tady fotku s Eltonem Johnem, když jsem se s ním v roce 2010 setkal a povídal si s ním. Pod tím je věnování od Rogera Federera k padesátinám. Jednou jsme se potkali na Maledivách a já mu tam zazpíval, tak mi pak poslal blahopřání,“ pochlubil se muzikant, který tráví v »zašívárně« nejvíce času, když je venku ošklivě.

Štáb pořadu Můžu dál? spolu s moderátorem Alešem Cibulkou (40) pozval mimo jiné i do svého nahrávacího studia, na nádhernou zahradu, o kterou se stará převážně zahradník, a do kuchyně, kde také rád relaxuje. „Jsem tu docela často. Rád vařím sám sobě nebo i návštěvě, nejvíc si ale utříbím myšlenky u mytí nádobí! Myčku skoro nepoužívám,“ dodal David. Premiérové vysílání pořadu Můžu dál? s hostem Michalem Davidem můžete sledovat v pondělí 10. dubna ve 21:15 na TV Barrandov.

Decibely lásky poprvé na obrazovce
Dnes večer se Michal David určitě bude dívat na televizi Prima. Ve 20:15 má totiž televizní premiéru jeho film Decibely lásky.

Jak bydlí Michal David? Ukázal sbírku koňaků za statisíce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
henes
9. 4. 2017 • 17:35

Pořád se tenhle vyžranec chlubí majetkem,divím se,že se mu ještě nic nestalo...Machrovat se nevyplácí

joudajoudovy
9. 4. 2017 • 11:46

absolutni nevkus jednoho svetskeho s velkymi designovymi prehmaty v exterieru i interieru. typicky slovansky oligarcha z vychodu.

-bello-
9. 4. 2017 • 00:26

Podnikatelské baroko v bytě.Přesně tak a ještě hůř to má Gott. I v té době byly jasné čisté štíhlé designy, ale ty by vyšly dráž. Jak vypadá barák nevím, stačí mi ten skorobudha u bazénu a šla jsem do kolen. Bohatymrdnikatel - viz zde v diskusi je blb! David a i Gott nejsou z vrstvy vzdělanců a dědiců, jejich baráky a vybavení jsou pouhými kopiemi .Co jsem na foto už předtím , tak tam není jediný n á p a d , který by mě provokoval k " zaostři a vrať se ! " Je to ale Davidův barák, je mi ukradený.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.