Langmajer bez servítků: Proč je Adéla lepší než matka jeho dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Langmajer bez servítků: Proč je Adéla lepší než matka jeho dětí!

Langmajer prozradil, proč se mu s Adélou Gondíkovou žije lépe.
Langmajer prozradil, proč se mu s Adélou Gondíkovou žije lépe. (Foto: Jindřich Starý, TV Nova)

Herec Jiří Langmajer promluvil otevřeně o tom, proč se dokázal po boku Adély Gondíkové tak zklidnit. A přiznal i to, proč to nebylo možné se ženou, která mu dala dvě dcery. S odstupem času říká, že odejít od manželky, bylo to nejlepší, co mohl udělat, i když se mu o tom dodnes těžko mluví.

Není to až tak dávno, co žil Jiří Langmajer bohémský život, sám říká, že žil z pařby do pařby a z jednoho šíleného dne do druhého. Jednoho dnes to však změnilo. „Na tom má obrovský podíl právě Adéla (Gondíková) a taky to, kde jsem našel nový domov. Že bydlím a žiju tak, jak jsem si vždycky přál. Na vesnici, v baráku se zahradou,“ prozradil v rozhovoru pro týdeník Téma a dodal, že takový život byl vždycky jeho snem.

Tento sen si chtěl splnit už s manželkou a dcerami, ale jeho rodině se z Prahy nechtělo. Nebylo to však to jediné, co ho s manželkou rozdělovalo. „Moje žena učí matematiku na soukromém gymnáziu, což je něco, co jde absolutně mimo mě. Ona má úplně jiné myšlení a ambice než já, proto jsem přesvědčený, že ani kdybychom spolu trávili mnohem víc času, nebyli bychom už si schopni rozumět,“ prozradil. Také prý cítí, že jeho žena je šťastná a moc jí to přeje. Problém prý nemá ani s dcerami, přestože opustil jejich mámu, obě dvě s ním komunikují.

Video: Langmajer o seznámení s Gondíkovou, vděčí za ní Troškovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.