Anna K. hustě o vztahu: Jsme jak dva důchodci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Anna K. hustě o vztahu: Jsme jak dva důchodci!

Anna K. promluvila o svém vztahu s partnerem.
Anna K. promluvila o svém vztahu s partnerem. (foto - Goran Tačevski)

Anna K. je se svým partnerem Tomášem Varteckým už dvacet let. Za tu dobu si prošli i velmi těžkými časy, které ovšem skvěle překonali. Jak jejich vztah vypadá teď?

Zpěvačka jejich soukromí malinko odhalila. „Někdy jsme jak dva důchodci, někdy jak puberťáci, nic mezi tím. Jednou dva vyčerpaní staří lidé, co sotva vstanou z postele, jak je všechno bolí, na druhou stranu náš styl života kolem muziky bez dětí je pořád spíš takový studentský,“ prozradila pro Sedmičku Anna s tím, že to tak není samozřejmě vždy.

„Pak přijde chvíle, kdy musí skončit »rokenrol«, kdy musíme fungovat jako dospělí lidé, kteří řeší třeba své nemocné nebo umírající blízké nebo větší starosti, které život prostě normálně přináší, nebo musíme předat nějaké dílo, dotáhnout věci do konce. Pak jsem to víc já, kdo je »dospělejší«. Sama bych chtěla jen tak vlát, být bezstarostnou studentkou nebo dítětem, které prostě jen tak je. Asi jako každý. Bohužel jsou situace, kdy musím být ten snaživý Hujer a trochu Tomáše prudit a popohánět: »Už je čas!« Přijde mi, že Tomáš nespěchá nikdy nikam. Vlastně mu závidím,“ svěřila se účastnice StarDance. Oba dva mají za sebou opravdu těžké chvíle. „Neměli jsme ani vteřinu na nadechnutí – tohle trvá už nějakých možná deset let. Snad už je průšvihům fakt konec a já doufám, že spolu konečně poletíme někam aspoň na měsíc… nebo na Mars,“ dodala zpěvačka s tím, že po tom touží od té doby, co se vyhrabala ze své patálie s těžkou nemocí.

Anna K. na Slavíkovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.