Jindřiška z Pelíšků zažila horor: Pohřbená zaživa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jindřiška z Pelíšků zažila horor: Pohřbená zaživa!

Exkluzivní záběry, ze kterých mrazí.
Exkluzivní záběry, ze kterých mrazí. (Foto FTV Prima, ara)

Takovýhle děs ještě nezažila. Stálo ji to spoustu psychických i fyzických sil. Aby ne, hvězda seriálu temný Kraj Kristýna Fuitová Nováková (33) si na vlastní kůži vyzkoušela, jaké je to být pohřbená zaživa. Strach před kamerou nehrála, stejně jako modřiny.

Už když si přečetla scénář k poslednímu dílu primáckého seriálu Temný Kraj, věděla, že půjde o nejnáročnější den z celého natáčení. A už jen samotné přípravy na scénu, kdy byla svým partnerem kriminálníkem zaživa pohřbena, jí naháněly hrůzu. „Protože byla Krtistýna svázaná, nemohla se ani hýbat, do bedny ji museli nést v náručí,“ prozradil zdroj z natáčení.

Pocit absolutní bezmocnosti byl tak pro herečku o to intenzivnější. A když ji zavřeli do malého prostoru, negativní emoce nešlo ovládat. „Bylo to opravdu psychicky náročné. Prožívala jsem noční můru,“ svěřila Aha! herečka, která navíc nechtěně vystrašila i své dcery. „Doma měla fotky z natáčení, a když to viděly její dcery, musela je uklidnit a vysvětlit, že je to vše jen iluze,“ prozradil člověk z hereččina okolí. A to není všechno, co si odnesla z natáčení. „Měla jsem dokonce i pár modřin,“ přiznala.

Jak to bylo před Pelíšky? Hřebejk natočil hned tři filmy! Je tu i Kodetův cholerik!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.