Ochranka u rakve Špinarové (†65): Gorily povolal syn, víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochranka u rakve Špinarové (†65): Gorily povolal syn, víme proč!

Pohřeb Věry Špinarové bude přísně střežen.
Pohřeb Věry Špinarové bude přísně střežen. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Michal Protivanský, David Malík, Jiří Krušina, ara)

Pohřeb Věry Špinarové (†65) bude opravdu přísně střežen! Na poslední rozloučení s touto skvělou zpěvačkou jsou zváni zpěvaččini nejbližší, kamarádi, kolegové a dokonce i fanoušci. Jediný, kdo se tam nesmí objevit, je její druhý manžel Vítězslav Vávra (63).

Z tohoto důvodu bude celý pohřeb pečlivě hlídaný. „Pokud se ke krematoriu jen přiblíží, nechám ho vyvést bez pardonu ochrankou! Pro mě je pan Vávra dávno mrtvý člověk a k mámině rakvi ho nepustíme. Tak jsme v rodině rozhodli,“ řekl Blesku zpěvaččin syn Adam Pavlík (42).

Vítězslav Vávra žil se zpěvačkou patnáct let. Přesto si ale cestu k jejímu synovi z prvního manželství nenašel. Naopak před pár dny prohlásil, že jeho exmanželku zabila práce a přetěžování ze strany syna Adama. Ten se samozřejmě tomuto nařčení bránil. „Pana Vávru mamka nenáviděla. Jenom ji trápil a ničil. Přitom z ní neustále mámil peníze, protože nic nevydělal, a ona mu je dávala. Udělal si z ní služku. Vařila, prala a on jí na oplátku neustále zahýbal. Byla z něho zoufalá,“ prozradil zpěvaččin syn s tím, že se ji Vávra snažil neustále kontaktovat. „Že mu o Vánocích volala, jak tvrdí? To je nesmysl! Mamka mu nenapsala jedinou esemesku. To on jí neustále volal a zval ji na kafe, i když stále odmítala. Obtěžoval ji. Toho člověka nechci v životě vidět! Pro mne opravdu jako by umřel... Ať si zkusí v sobotu přijít!“ dodal rozčílený Adam Pavlík.

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65):



Přečtěte si
ararat
1. 4. 2017 • 14:55

NECHTE SI TO PŘIBLBLÉ KÁZANÍ O MORÁLCE,VŽDYŤ VY NEUMÍTE ZACHOVAT ANI PIETU A CHCETE TADY ŘÍKAT CO MÁ KDO DĚLAT A VY SI DĚLÁTE Z PIETNÍHO DNE TRHACÍ KALENDÁŘ .NEMÁ TO TEĎ URČITĚ LEHKÉ A VY BUDETE BODAT DO SLABIN,JAK ZDROGVANÍ,JENOM ABY JSTE SE TADY VYBLILI...BĚŽTE DO ŘITI.....MORALISTI ZE ZÁVISTI

hejhej
31. 3. 2017 • 17:01

platykodon: Výstižné

reenata
31. 3. 2017 • 08:19

Mně maminka ležet po turné dva měsíce ve špitále,kde jí museli dávat dohromady,tak určitě ji řeknu stop !! Adam ji naservíroval ještě repete s H.,to mi nepřijde,jako dobrá věc.Sama mu ,jak jsem četla ,řekla,že to musí ještě zvážit.V jejím věku a zdr.satavu dělat deset konc.za měsíc,to je též přehánka dobrá.Měl ji nechat v klidu a povolit zpívat tak jen jednou v měsíci,pro její radost.Můj názor.Jo,ale prachy jsou prachy a zakazovat někomu jít na pohřeb ,to se mi zdá též trapné.Měl by se pan Adam chovat důstojněji a nereagovat takto.Neni to pohřeb jeho,ale matk a ta přeci jenom s ním žila 15 let.Když se mu něco nelíbí,měl by si to s ním vyřídit až potom, někde v soukromí.Ale připadá mi,že i pan Adam si chce užít poslední dny slávy,protože bez matky o něj pes nezakopne,tak to je.Spíš si každej zapamatuje jeho přiblblej klobouček,než jeho,jako muzikanta.Bohužel.Ale přeji upřímnou soustrast a paní Věře,at odpočívá v pokoji,byla úžasná...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.