Ťukněte si s celebritou! Moderátor Aleš Cibulka slaví 40 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ťukněte si s celebritou! Moderátor Aleš Cibulka slaví 40

Aleš Cibulka dnes slaví 40!
Aleš Cibulka dnes slaví 40! (Foto: archiv TV Barrandov)

Aleš Cibulka je známý český moderátor, herec, spisovatel a dramaturg působící jak v televizi, tak v rozhlase.

Aleš Cibulka se narodil 25. března 1977 v Sokolově. Za svou kariéru uváděl mnoho pořadů na veřejnoprávní ČT, různých komerčních televizích, nebo v rozhlase, dvakrát moderoval vyhlašování cen TýTý. Od roku 2008 žije v registrovaném partnerstvíí s hercem a dabérem Michalem Jagelkou.

Cibulka vystudoval Gymnázium v Sokolově. Ve studiu poté pokračoval na Vyšší odborné škole herectví a moderování v Praze. Již v roce 1992 začínal moderovat pořad v karlovarském soukromém rádiu Diana. O 5 let později se zúčastnil konkurzu do pořadu SnídaněNovou a uspěl.

V roce 1992 se tedy Cibulka poprvé objevil na obrazovkách televize. Na Nově působil přibližně rok, pak přešel do konkurenční České televize, kde uváděl hned několik pořadů i zábavné soutěže. Aleš Cibulka je také úspěšným spisovatelem. Má velmi rád prvorepublikové filmy a zejména obdivuje  herečku Natašu Gollovou. Právě o této herečce napsal dvě životopisné knihy, za první knihu získal ocenění. Napsal taktéž životopisnou knihu o Zdence Sulanové.

 Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.