Jágrova Verča v ostrém sporu: Svou sokyni drsně smázla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jágrova Verča v ostrém sporu: Svou sokyni drsně smázla!

Veronika Kopřivová se na sociální síti nepohodla s Michaelou Kreuzigerovou.
Veronika Kopřivová se na sociální síti nepohodla s Michaelou Kreuzigerovou. (Foto Mária Rušinová)

Veronika Kopřivá je nejen přítelkyní Jaromíra Jágra, zároveň je i majitelkou e-shopu s oblečením. Veronika dře jako kůň 5 – 10 hodin denně, ale i přesto to od manželky cyklisty Romana Kreuzigera pořádně schytala. O co tedy šlo?

Kopřivová ve svém internetovém obchodu nabízí značkové oblečení a stará se o něj prý pět až deset hodin denně. Její profil na Instagramu ale zdobí převážně fotky z floridské pláže. Všimla si toho i manželka Romana Kreuzigera, která se po dalším Verunčině výlevu na sociální síti neudržela a pohledné blondýnce odpověděla.

„Tričko Givenchy jsem si fakt zamilovala už před nějakou dobou a i když ho vidím na ig častěji a častěji, nezprotivilo se mi (čekala jsem, že jo, nesnáším mít něco, co má "každej". Řekla jsem si, že si ho teda pořídím, že si taky zasloužím nějakou značkovou parádu, ale když na mě vykoukla na googlu cena, tak mi zaskočila mandarinka a málem jsem se pozvracela,“ svěřila Veronika sociální síti.

Prozradila i to, že tričko Givenchy stojí 750 dolarů. „Jo jasně mohla bych mít na každém ramínku dvě, ale NIKDY, asi by mi bylo trapně a díky bohu, že mám chlapa, co by mi tričko za 750$ snad nikdy nekoupil, to by viděl scénu…,“ pokračovala Veronika. Když jí začaly chválit kamarádky, Michaela Kreuzigerová nevydržela a Veronice odpověděla. „Slečna Kopřivová je beze sporu krásná a sebevědomá žena. Ale obdivovat někoho, že pracuje 5-10 hodin denně a bere to jako velkou dřinu? Krom toho ta práce je opravdu moc »namáhavá« - internetový obchod s věcmi, které si běžně koupíte i na originálních stránkách za lepší cenu…,“ spustila na ni s tím, že Jágrově přítelkyni chybí pokora a že má máslo na hlavě.

Jenže sebevědomá podnikatelka si to nenechala líbit. „Snad jste si aspoň ulevila, než vás zablokuji a smažu. Příště doporučuji to spíš probrat s kámoškami u kafíčka,“ uzavřela Veronika, která nakonec příspěvek opravdu smazala a Kreuzigerovou zablokovala.

Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
20. 3. 2017 • 10:28

-bello- V pohodě, každý na to máme stejný náhled. Ale paní Kreuzigerová to také vidí svýma očima a pravda je, že to fňukání verunkykoprivove je trapné. Chudinka malá, tak ať se vrátí k práci u tyče a možná už nebude tolik fňukat . Přijde mi, že si tím jen dělá reklamu na svůj e-shop. Já bych si rozhodně od ní nic nekoupila. Jednou jsem se podívala na e-shop Agáty a hrozné .

-bello-
15. 3. 2017 • 22:23

ellenic já Kopřivovou neznám jinak, než jak se prezentuje v médiích, ale pokud je nějaká Kreuzigerová až na tak úrovni, nenavážela by se do chudák holky, nenavážela by se vůbec, protože by na její fcb nelezla !!! Aspoň já bych na fcb za účelem pátrání co kdy kdo z VIP řekl sotva šla.Na to je mi čas drahý a AHA úplně stačí . Takže sečteno, podtrženo: Kreuzigová je stejná blblka! Myslli si co chceš.

skp705
15. 3. 2017 • 17:48

Souhlasim, Jagr asi doufa, ze se jednoho dne az bude stary a nemohouci, slecna Veronika o neho postara. Deti prece nechce, slecna si taky nenecha znicit "figuru" tehotenstvim.

ellenic
15. 3. 2017 • 10:50

Její selfíčka a její verbální projev svědčí, že rozumově je dost na průměru, ale tom dolním . To si opravdu Jágr nemohl vybrat nic horšího. Její chování v tomto sporu s manželkou Romana Kreuzigera mi připomíná spíše trhovkyni než partnerku oblíbeného Jágra. Paní Kreuzigerová má aspoň úroveň .

cukrenka
15. 3. 2017 • 10:43

Mnohé mladice vůbec netuší co to je skutečná práce, ale zase často platí za to přehnané pohodlíčko rakovinou.Fitko práci nenahradí. Té rakoviny je teď už jako mraků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.