Zdravotní sestru znásilnili v ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdravotní sestru znásilnili v ordinaci!

Násilník neodolal půvabu zdravotní sestry.
Násilník neodolal půvabu zdravotní sestry. (Ilustrační foto ara)

Přišel na prohlídku, ale neodolal půvabu zdravotní sestry a brutálně ji znásilnil. Mladý havíř J. P. (20) v lednu 1967 v Ostravě-Přívoze přinutil zdravotnici k sexu násilím přímo v ordinaci.

Ničema pocházející ze Znojemska si už odseděl tři roky v base za jiné znásilnění, kterého se dopustil ještě jako mladistvý. Sotva ho pustili na svobodu a začal pracovat na šachtě, vešel hned ráno do ordinace, kde sestřička teprve očekávala příchod doktora. J. P. ji začal mlátit tak, že jí způsobil otřes mozku, krvavé rány v obličeji, četné otoky a zlomeninu nosní kosti. Nakonec ji škrtil. Pak ji, už zcela bezbrannou, bestiálně znásilnil.

Ostravský okresní soud ho za to 21. března 1967 poslal do kriminálu na devět let. „Přísnost nového trestu znásobil soud tím, že jej J. P. musí odpykat mezi nejtěžšími trestanci, z toho rok v zostřené izolaci,“ dodal k rozsudku dobový tisk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.