Šok pro Dádu a Felixe: Anička definitivně utekla před rodinnými problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok pro Dádu a Felixe: Anička definitivně utekla před rodinnými problémy!

Anička je šťastně zadaná.
Anička je šťastně zadaná. (Foto ara)

A pak že láska neprochází žaludkem! Anička Slováčková (21) se zamilovala v pizzerii. Její milý Filip Papež je spolumajitel italské restaurace na pražských Vinohradech. „Je skvělej,“ říká dívka o příteli nadšeně.

Překvapení rodiče Dáda Patrasová (60) a Felix Slováček (73) se musí smířit s tím, že nejen syn Felix (33), ale už i  jejich »malá« Anička žije svůj život a oni v něm už nehrají hlavní roli. Před problémy rodičů, mezi něž se vklínila otcova milenka, dala přednost své vlastní lásce. Hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas přivedla Filipa na premiéru filmu Logan. Moc jim to spolu slušelo, vypadá to, že jsou přímo zrozeni jeden pro druhého. „Jsme spolu už déle,“ prozradila s úsměvem drobná blondýnka, z níž štěstí sálá na dálku.

Doteď ale nový vztah před veřejností tajila. S Filipem se poznali díky tomu, že se Aničce nechtělo doma vařit. Chodila do pizzerie kousek od jejího bytu na jídlo a padli si s Filipem do oka. Přitom ještě před pár měsíci kvůli rozkolu mezi rodiči myslela, že už lásce neuvěří. Teď září jako sluníčko. Všechny chmury jsou zažehnány.

Maminka Dáda je z dceřiny známosti nadšená. „Jsem ráda, že je dcera šťastná. Víc neřeknu, protože to je její život a soukromí,“ řekla Aha! herečka. Anička má svůj život, s čímž se rodiče musí smířit.

Rozchod s cizincem
Loni Anička Slováčková přiznala, že ztratila srdce na rodinné dovolené v Dominikánské republice. Vztah ale brzy kvůli velké vzdálenosti skončil.



Přečtěte si
soorry
4. 3. 2017 • 17:47

Anička udělala dobře, ať si užívá ty krásné chvíle, nesedej v koutě, tam nenajdou tě, musíš ven nebo na net. Dádě se zapálily lýtka, Felix má poslední mízu, tak ať to přežijí a nejančí.

wernerovamagdalena
3. 3. 2017 • 16:02

Na to, že je nevhledná Anička věčně s nervy v pr.deli, informuje bulvár o tom, s kým se momentálně tahá, dost pravidelně.

ivoadler
3. 3. 2017 • 13:33

Anička je naivní, ale snad se z toho vystůně dřív, než bude pozdě.

antonuis.j
3. 3. 2017 • 10:36

Tak Aničce přeju, aby jí to vyšlo a aby byla spokojená. Ostudy a nervů si užila dost, s bláznivými rodiči, kteří jsou si oba rovni. Táta proutník a máma věčně ožralá fňukna.... Anička si zaslouží pohodu a štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.