Děsivé přiznání rockera Jandy: Proč mlátím manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Děsivé přiznání rockera Jandy: Proč mlátím manželku!

Alice Jandová má už několik týdnů strach spát vedle manžela.
Alice Jandová má už několik týdnů strach spát vedle manžela. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Nálepka mírumilovného rockera, kterou má Petr Janda (74) u veřejnosti, rozhodně neplatí za zdmi jeho domu! Lídr Olympiku ubližuje manželce Alici  Jandové (34)! Ta z něj má strach a dokonce přemýšlí, že od něho odejde... Petr jí totiž v noci prokousl ruku!

Za vše mohou divoké sny.  „V poslední době se mi strašně špatně spí. Když koukám na nějaký film, tak to pak v noci strašně prožívám a mám špatné, hodně živé sny,“ svěřil deníku Aha! Janda. „V některých snech se mi dokonce zdá o tom, jak Alici biju!“ popsal zpěvák své divoké noci, kdy kolem sebe máchá rukama.

Pokud by to bylo jen ve snu, tak by to nebylo tak vážné. Jenže před pár týdny situace u Jandů dramaticky vygradovala. „To se mi zase zdálo, jak po mně šmátrá ruka zombie! A já se tak strašně lekl, že jsem popadl ruku své ženy a tak silně se do ní zakousl, že jsem ji prokousl! Doteď tam má pořádnou jizvu,“ popsal zpěvák dramatické chvíle, za které se své ženě dodnes omlouvá. Alice už má ale z něho v noci strach, však od něj schytala pár ran.

„Bojí se mě a spí úplně na kraji manželské postele. Dokonce zvažuje, jestli nebude spát v jiném pokoji. Často totiž i ze spaní zařvu a ona se strašně lekne,“ dodal Janda během natáčení nového songu se skupinou Alkehol, s níž vystoupí 25. března v pražské Lucerně a oslaví její pětadvacáté narozeniny.

Psycholog Jan Cimický (68): Zdá se mu o konfliktech
„Sny jsou velmi zkreslená projekce nejrůznější věcí a nelze říct, že to, co se ve snu zdá, by byla konkrétní věc. V tomto případě sny budou pravděpodobně ovlivněné konflitky, které se promítnou ve spánkové aktivitě, kde to není korigováno myšlením.“



Přečtěte si
ssharon.H@seznam.cz
4. 3. 2017 • 18:48

Vy už děláte do gatí teď že jo, když to tak dobře víte ... Tak nezáviďte Péťovi mladou manželku, i když Vám už asi určitě mladé dívky do postele nelezou co, proto máte tyhle hnusný kecy ...

brunos
24. 2. 2017 • 16:52

Hlavní je že má dědek mladý maso ať to stojí co to stojí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.