Řezník Jan V. (†76) nechtěl žít: Jateční pistolí si... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řezník Jan V. (†76) nechtěl žít: Jateční pistolí si...

Oblíbený řezník ukončil svůj život pistolí, kterou porážel hospodářská zvířata.
Oblíbený řezník ukončil svůj život pistolí, kterou porážel hospodářská zvířata. (Foto ara)

Smutek po milované ženě a nemoc dohnala vyhledávaného řezníka Jan V. (†76) z Prostějovska k zoufalému činu. Jateční pistoli, kterou humánně porazil nesčetně hospodářských zvířat, obrátil proti sobě.

„Strašně nás to tady všechny sebralo. Byl to strašně milý a oblíbený člověk. Vždy byl ochotný komukoli pomoci. Nikdy si na nic nestěžoval, a teď takový konec. Člověku se o tom ani nechce mluvit,“ řekli Aha! lidé v obci.

Velké trápení
Podle sousedů se ale v posledních letech předtím velmi činorodý muž stáhl do sebe. „On to neměl lehké. Před čtyřmi roky mu zemřela manželka. Pak prodělal poměrně těžký infarkt. No a teď mu před časem lékaři našli nádor v tříslech,“ prozradil jeden z kamarádů.

Nechtěl trpět
A právě nález rakoviny s ne příliš dobrými vyhlídkami na léčbu byl zřejmě posledním impulzem, proč se muž rozhodl skoncovat se životem. „Bylo vidět, že se trápí, ale že to vezme takový konec, to by nás nenapadlo,“ povzdechl si kamarád.

Policie: Ublížil si sám
„Mohu k případu pouze potvrdit nález mrtvého mužského těla. Nic přitom nenasvědčuje tomu, že by na jeho smrti měla podíl nějaká jiná osoba,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová. Cizí zavinění pak vyloučila i nařízená pitva.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.