Dcera Elvise: Můj muž je pedofil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Elvise: Můj muž je pedofil!

Lisa Marie Presley se za Lockwooda provdala v roce 2006.
Lisa Marie Presley se za Lockwooda provdala v roce 2006. (Foto Profimedia.cz)

Deset let žila jediná dcera krále rokenrolu Lisa Marie Presley (49) s mužem, o němž vůbec netušila, že je... PEDOFIL! Zjistila to prý až teď, kdy uprostřed rozvodové bitvy údajně objevila »nevhodné fotky dětí« v jeho počítači!

„Byla jsem v šoku, děsí mě to a zvedá se mi z něj žaludek,“ píše jediná dcera krále rokenrolu Elvise Presleyho (†42) v prohlášení, které předložila rozvodovému soudu.

Policie mlčí
Hudebník Michael Lockwood (55), se kterým žije odděleně už od června, je podle ní nebezpečný pedofil! Není divu, že jejich osmiletá dvojčata Finley a Harper skončila pod ochranou sociálky. Počítač, v němž se inkriminované fotografie a videa údajně nacházejí, je spolu s dalšími 80 disky a paměťovými kartami v rukou policie – ta však zatím obvinění nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Boj i o prachy
Rozvádějící se manželé ‒ jde už o její čtvrté zkrachovalé manželství (druhé bylo s M. Jacksonem a třetí s N. Cagem) – samozřejmě bojují nejen o své dcery, ale i o majetek. Lockwood se snaží prokázat neplatnost smlouvy, na jejímž základě nemá nárok na nic z Lisina majetku, který se odhaduje na 7,6 miliardy Kč. Což ona samozřejmě popírá s tím, že její manažeři v minulosti zpronevěřili její fondy a ona si teď stěží může dovolit platit 127 tisíc měsíčně rozvodovému právníkovi. Také podle svých slov dluží miliony na daních a kreditních kartách...

Víte, že...
...Lisa Marie je jediným legitimním potomkem Elvise, spekuluje se ale, že v různých vztazích mohl zplodit až sedm dalších dětí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.