Slováčkova milenka Lucie: Další útok na Dádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slováčkova milenka Lucie: Další útok na Dádu!

Proč Gelemová Patrasovou zase ponížila?
Proč Gelemová Patrasovou zase ponížila? (Foto: Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Mají zřejmě podobný vkus na chlapy i na šaty. Dáda Patrasová (60) se dělí s Lucií Gelemovou (34) o svého manžela Felixe Slováčka (73) a jak vidno, nosí obě i stejnou módu.

Další ponížení pro královnu dětských srdcí.  Manželka i milenka hudebníka si vyrazily jen 3 dny po sobě v úplně stejném modelu.

Dá se téměř vyloučit, že by si herečka se studentkou malířství Lucií Gelemovou vzhledem k panujícím vztahům šaty navzájem půjčovaly. Možná si ale Slováček oblékl obě dámy svého srdce stejně, nebo byla na dva kusy v jednom z butiků v obchodním centru na pražském Černém Mostě právě výhodná sleva. No, snad je od sebe muzikant včas rozezná.

Ještě aby si tak Gelemová ustřihla po vzoru Dády ofinu!

Láska z lékármy
Poprvé se s malířkou setkal v roce 2014 v lékárně, když si šel pro léky a ona tam vypomáhala. „Přeskočila mezi námi jiskra, ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek,“ přiznal Felix.

Co už všechno musela překousnout aneb 4 ponížení od Lucie Gelemové

1. Nevěra věc veřejná
První ránou pro Dádu bylo, když Lucie doprovázela jejího manželka na tenisovém turnaji v Přerově v červnu 2015. Tam se s mladou milenkou naparoval před společnými známými.

2. Rande před pohřbem
Patrasová trpěla dál, když jí zemřela milovaná tetička Anděla (†92). Místo toho, aby Felix v den posledního rozloučení sháněl smuteční věnce a byl své manželce oporou, tak se před pohřbem se sešel s Lucií.

3. Lejno na hlavě
Stala se terčem nechutného útoku. Na svých internetových stránkách vystavila Lucie Gelemová nechutnou karikaturu Patrasové, kde ji vykreslila jako královnu temnot a akoholické prásatko s lejnem na hlavě.

4. Ostrý útok
Milenka jejího muže si do ní pořádně rýpla. „Paní Patrasová možná zapomněla na to, že někdy před 33 lety výrazně zasáhla do Felixova prvního manželství,“ prohlásila Gelemová v Top Star magazínu. Ve skutečnosti to ale bylo jinak. Když Felix poznal Dádu, už dávno nebyl se svou první manželkou Alenou Wevelsiepovou (68).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.