Zabil se při nehodě, s BMW jel 250 km/h! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zabil se při nehodě, s BMW jel 250 km/h!

Z BMW zůstaly jen pokroucené plechy.
Z BMW zůstaly jen pokroucené plechy. (Foto Policie ČR)

Nepřežil hazard! Mezi Havířovem a Orlovou, v místech, kde je padesátka, jel šofér 250 km/h. Nezvládl ale řízení, vyletěl ze silnice a narazil do sloupu.

Policisté přesně nevědí, kdy se tragédie odehrála. Nabourané auto totiž včera ráno nedaleko silnice našel projíždějící řidič. Když se podíval dovnitř vraku, zjistil, že je uvnitř mrtvola muže.

Policisté se domnívají se, že řidič vozu BMW vyjel ze silnice, narazil do sloupu elektrického vedení a zastavil se až mezi stromy. Motor po nárazu vyletěl z auta, stejně tak i tachometr, který ukazoval rychlost 250 km/h. „K totožnosti muže máme jisté indicie, musíme je ale ověřit,“ řekla včera policistka Zlatuše Viačková.


Nebezpečný úsek
Policisté silničním úsekům Lazecké a Ostravské ulice věnují v posledních týdnech zvýšenou pozornost. „Dopravně bezpečnostní opatření budou nyní ještě intenzivnější,“ uvedla mluvčí. Řidiči zde totiž neúměrně riskují.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.