Ťukněte si s celebritou! Herečka Veronika Gajerová slaví 54 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ťukněte si s celebritou! Herečka Veronika Gajerová slaví 54

Veronika Gajerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Veronika Gajerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv ND, herminapress.cz, ara)

54. narozeniny dnes slaví herečka Veronika Gajerová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Veronika Gajerová pochází z umělecké rodiny, její otec Václav Gajer byl filmovým režisérem a matka Naděžda Gajerová-Mauerová dlouholetou herečkou Národního divadla. Veronika Gajerová hraje jak v divadle, tak ve filmech. Před kamerou se poprvé objevila už v šestnácti letech jako učnice Monika ve filmu Housata. Už během studií na konzervatoři přišly další role ve filmech Divoký koník Ryn a Až do konce.

Po studiích hrála Veronika Gajerová v Činoherním studiu v Ústí nad Labem a v pražském Divadle E. F. Buriana, které se změnilo v Divadlo Labyrint a v Rokoku a ABC. Před kamerou zazářila například v seriálech Bylo nás pět, Ordinace v růžové zahradě či Svatby v Benátkách. Objevila se také ve filmu Habermannův mlýn.

Diváci ji také znají jako filmovou sestru Karla Rodena Vlastu z komedie Copak je to za vojáka, kde se do ní zamiloval Jiří Langmajer. Veronika Gajerová působí i v muzikálech, jako třeba Limonádový Joe, Funny Girl či Šakalí léta a věnuje se též dabingu. Hlas propůjčila např. hlavní hrdince francouzského krimiseriálu Julie Lescautová a rovněž Samantě z populárního Sexu ve městě.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.