Zmizelá Míša (12): Policajti to řádně slízli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zmizelá Míša (12): Policajti to řádně slízli!

Míša je stále pohřešovaná.
Míša je stále pohřešovaná. (Foto: Karel Kopáč)

Míša Muzikářová (12) se ztratila už 11. ledna. Od té doby po ní policie ustavičně pátrá. Je ale zajímavé, že až teprve po údajné sebevraždě bývalého partnera její matky Otakara S. (†38) si kriminalisté odvezli jeho vůz na analýzu. Právě tomuto postupu se diví právnička Klára Long Slámová.

Otakar S. se údajně oběsil. Bližší informace však policie pečlivě tají. Není tedy zatím jasné, jestli jeho smrt souvisí se zmizením školačky. „Nebudeme sdělovat žádné podrobné informace, natož ke konkrétním osobám,“ řekla pro Blesk policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

V případě úmrtí Otakara S. byla ale nařízena soudní pitva. Kriminalisté si navíc odvezli jeho starší šedivou mazdu, aby ji podrobili prohlídce. Na tuto skutečnost zareagovala zmiňovaná právnička Slámová. „Jakože vozidlo Otakara S. budou zkoumat až teď? A co tedy doteď dělali?“ ptala se pohoršeně na Facebooku.

Otakara S. totiž policie několikrát vyslýchala. Údajně byl hlavním podezřelým a podstoupil i test na detektoru lži. Jeho byt detektivové také procházeli, proč tedy neprověřili i jeho auto? Navíc měl prý dokonce auta dvě. Jeho funkční auto odvezli, nepojízdný vrak je pořád tady,“ popsala sousedka pro TV Barrandov.

Slámová se se svým názorem na tyto postupy netají a rozhodně si nebere žádné servítky. „Tak, jak to zanedbali s Aničkou, dělají to i teď. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale celý je to od začátku diletantsky dělaný. Od starých kriminalistů by se měli učit,“ dodala.



Přečtěte si
mrkevmrkev
2. 2. 2017 • 14:08

Hlavně. že všichni musí mít maturitu. Ti schopní, kteří něčemu rozuměli, odešli sami, nebo je vyhodili.

stellastella
2. 2. 2017 • 12:53

Slámová ví velmi dobře, že ani matka, ani policie příliš nekomunikují. Většina článků jsou fabulace. Jediné, co je fakt, že Míšu nenašli. Jinak nikdo nic neví a nesmí říkat. A kdoví, jak znemožnili toho pána. Doposud nic prokázáno nebylo. A Opět je tu zostuzování ostatních členů rodiny. To se mi vůbec nelíbi. Až prokáží jasný fakt, že se choval jako pedofil, je to něco jiného. A Matka, která se pár let po oznámení dítěte vzpomene, že by to mohla oznámit, je ještě více vinna, protože kdyby pedofil byl, tak už sedí za mřížemi. Nevím nic bližšího, ale ostatnílidé i média také ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.