Peštová O ROZVODU: Nevěřila, že se to může stát… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Peštová O ROZVODU: Nevěřila, že se to může stát…

Daniela Peštová přiznává, že byla dříve ve vztazích naivní.
Daniela Peštová přiznává, že byla dříve ve vztazích naivní. (Foto: Facebook)

Danielu Peštovou (46) vídáme již dlouhá léta po boku slovenského zpěváka Pavola Habery (54). Než ho modelka potkala, byla už ale jednou vdaná. Manželství se tehdy bohužel nepovedlo.

„Ani náhodou mě nenapadlo, že bych se někdy mohla rozvést, proto to pro mě bylo velmi bolestivé. Po rozvodu jsem přestala být tak naivní,“ přiznala pro Sedmičku Peštová, která v minulosti žila s Italem Tommasem Butim. Podle zahraničních médií se rozvedli kvůli Butiho nevěře.

Svého exmanžela potkala ještě v Americe, kde ostatně žila i v době, kdy začala chodit s Haberou. A nakonec se kvůli němu vrátila zpátky do Čech. Rozhodnutí to pro ni bylo poměrně snadné. „Poté, co jsme se s Paľem seznámili na jedné z akcí, jež jsme spolu moderovali, létával za mnou do Ameriky. Když navrhl, abychom se přestěhovali do Prahy, byla jsem nadšená. V té době mi New York již začal jaksi překážet, zdál se mi špinavý. V Praze je pro nás všechno jednodušší – žijí zde i moji rodiče, kteří nám pomáhají,“ vysvětlila modelka.



Přečtěte si
pure7
8. 3. 2017 • 05:59

....Malý plešatějící Paľo ... Jsem z Tebe na PALU...

babatomanija
7. 3. 2017 • 10:42

Přirozená krása snáší i ranní probuzení, a stárneme taky každý jinak. Někdo dokonce krásně. a bez chirurgie a bez botoxu.

anjelik
7. 3. 2017 • 10:39

A ty čo poznáš Paľa osobne?Alebo len televíznych súťažiach Superstar že je na nic prisni atď.Paľo je vynikajúci spevák aj porotca ktorí povie čo si myslí.A ostatné celebrity sa to boja povedať.A Paľo je tiež pekný muž na svoj vek.A je na scéne viac rokov ako Daniela.Paľa som poznala ako speváka oveľa skôr ako Danielu.Danielu som poznala len keď začala chodiť s Paľom.

tenerife
7. 3. 2017 • 08:23

Daniela je opravdu moc krásná žena, jediná vada na kráse je ten její muž, nesympatický, umaštěný a namyšlený chlap,ale asi jim to spolu klape,což je důležité.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.