Ťukněte si s celebritou! Herečka Michaela Badinková slaví 38 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ťukněte si s celebritou! Herečka Michaela Badinková slaví 38

Michaela Badinková slaví 38. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Michaela Badinková slaví 38. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto: TV Nova)
Slovenská herečka a zpěvačka Michaela Badinková je oblíbena nejen u slovenského, ale i u českého publika. Ostatně v Česku byla nominována na cenu Thállie.

Michaela Badinková vystudovala bratislavskou konzervatoř. Po hereckých štacích v Nitře a Žilině k ní ale přidala i pražskou DAMU. A v českém hlavním městě se také usadila. Zahrála si v Divadle Na Fidlovačce, na hostování také v Divadlech ABC nebo Rokoko.

Z předních pražských divadel byl už jen krok na filmové plátno. Její největší filmovou rolí byla postava Anny Posedlé ve filmu Jak básníci neztrácejí naději v roce 2003. O rok později se Michaela Badinková proměnila v Lenku Drápalovou v seriálu Ulice. Momentálně můžeme herečku vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Životním partnerem Michaely Badinkové (a zároveň kolegou z Ulice) je Jan Teplý, se kterým má dceru. Koncem roku 2013 otěhotněla znovu. Pozoruhodné na tom je, že obě její těhotenství časově odpovídala otěhotnění, které její postavě z Ulice naplánovali scénáristé. "Je to opravdu kuriózní. Asi se to na mě z toho scénáře vždycky přenese," podivila se s úsměvem sama Michaela Badinková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.