Pohlreich o hubnutí: Se zdravým jídlem jděte někam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohlreich o hubnutí: Se zdravým jídlem jděte někam!

Zdeněk Pohlreich už není oplácaný kuchtík.
Zdeněk Pohlreich už není oplácaný kuchtík. (Foto Marek Pátek)

Televizní kuchtík Zdeněk Pohlreich (59) zhubnul úctyhodných 17 kilo. Své tělo přitom žádnými drastickými dietami netýrá. Stačí mu dodržovat několik jednoduchých zásad.

Pohlreich nedávno vydal kuchařku Lehká kuchyně. Tomu, že by se snažil své fanoušky inspirovat k dietním jídlům, se však brání. „Není to kniha o zdravém vaření, to totiž neexistuje. Já jsem jen chtěl vyzkoušet, zdali takzvaně zdravě musí nutně znamenat hnusně, jak vidíme u některých ,odborníků´. Dospěl jsem k závěru, že tomu tak není,“ prohlásil kuchař pro OnaDnes.

A jak se mu tedy podařilo zbavit se nadbytečných kil? Neznamená to, že přeci jen musel začít vařit a jíst „zdravě“? „Jděte už s tím zdravým jídlem někam! Já jsem přestal sladit kávu, omezil jsem chléb a pečivo. Největší mou chybou bylo asi to, že jsem pravidelně nejedl a cpal se na noc, což všichni tak důvěrně známe, že? Omezil jsem sacharidy, jím ve větším klidu, vsedě a soustředěně na tu činnost. Nepřidávám si,“ vysvětlil Pohlreich, který tím, ať už chce nebo ne, zopakoval klasická doporučení výživových poradců.



Přečtěte si
ararat
30. 1. 2017 • 11:52

Ela Anrow · Praha Celoživotně se v naší rodině jí nejvíc na noc a v noci a sladký i kyselý a pečivo slaný i sladký a jsme hubený.Metabolismus sice v noci nejede na plný plyn, tedy se mají tvořit zásoby.Ale zdýá se, že u nás asi to nefunguje.Anebo je to jinak. Netloustneme ,protože se hýbáme.Kuchtík se totiž přežíral nejen na noc.To všichni tihle zbohatlíci, jak se dostanou k rautům a žranicím jsou jak bezedný. Stačí se podívat.Dyť i koblihář Babiš ztoustnul během chvíle ++++++++++++++++++++++++++++++++++ No tak proto jsi jako koule z morbidní obezitou130 kg,jenom žer a žer ať jsi ještě větší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.