Ztracená Míša (12) ve spárech sekty? Rituály v tajemné jeskyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ztracená Míša (12) ve spárech sekty? Rituály v tajemné jeskyni!

Odehrávají se v této jeskyni tajemné rituály? Je možné, že Míša se některého z nich měla zúčastnit?
Odehrávají se v této jeskyni tajemné rituály? Je možné, že Míša se některého z nich měla zúčastnit? (Foto: Facebook, ara)

Už 13. den policie pátrá po Michaele Patricii Muzikářové, která se ztratila beze stopy. Její zmizení provází celá řada otazníků. Ukázalo se, že její matka má zálibu nejen v neonacismu, ale zajímá se i o okultismus a satanisty. Je možné, že se Míša stala součástí některého z temných rituálů?

Policie začala po Míše pátrat ve středu 11. ledna, je ale možné, že se ztratila už o den dříve. A právě týden, kdy dívka zmizela, byl pro okultisty velmi významný. V noci ze 12. na 13. byl totiž úplněk, který vždy na okultisty působí jako magnet, protože vyvoleným pomáhá napojit se na temnou energii.

Sociální sítě ukázaly, že matka Michaely má skutečně vazby na okultisty. Web eXtra.cz vypátral, že tito lidé mají ve velké oblibě jednu jeskyni, ta se zřejmě nachází na Slovensku a zdá se, že pro pořádání nejrůznějších rituálů, je to místo jako stvořené. O jeskyni se vyjadřují jako o místě, kam by neměl vstupovat obyčejný člověk, je to prý místo jen pro zasvěcené.

„Jen ten, kdo se odváží podívat za horizont poznání povoleného ortodoxními, může rozšířit svůj vlastní horizont na úroveň poznání bohů,“ uvádí na sociální síti člověk, který je kamarádem bývalého přítele Míšiny matky. Jestli se sama Míša dostala do styku s okultismem, není jisté. „Ale měli vliv na její matku. A to velmi výrazný. A jendá se o magiky, ezoteriky, mystiky hrající si s germánskými symboly, satanisty nebo o nacisty. Taková pestrá skupina přátel se kolem matky (která si nechává říkat Eva Braunová) vyskytuje,“ uvádí server eXtra.cz.

Jaká je pravda v případu zmizení Michaely Patricie Muzikářové zatím, není jasné. Mohla se stát obětí obětí únosu, nehody a stejně tak se jí mohl stát osudným některý z okultistických rituálů. Jaká je pravda, ukáže čas. Zatím nezbývá než doufat, že pohřešovaná dívka se najde živá a zdravá. Pokud máte nějaké informace týkající se Míšina zmizení, informujte policii.

 



Přečtěte si
britva
23. 1. 2017 • 16:12

další fantasmagorie z pera AHA. jste banda dementů, nic jinýho.

ellenic
23. 1. 2017 • 12:51

Ať je to pravda, nebo se jen údaje v článku k pravdě blíží, je to více, než zarážejíc í. Matka asi nebude tak skvělá , jak se jí snaží vykreslit babička Míši . To, že má dítě uspořádaný pokojík a potřebné věci ještě neznamená, že je vše v pořádku. Každopádně je přání většiny lidí, aby se holčička našla živá a zdravá co nejdříve .

ho.no
23. 1. 2017 • 12:08

co si ještě nevymyslíte?asi tak-tonoucí se stébla chytá..už dávno měla být Michalka nalezena!!!!!!!!!!!!!!zdá se mi,že to jde do ztracena..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.