Chůva-bestie mučila děti: Holčička úder do břicha nepřežila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chůva-bestie mučila děti: Holčička úder do břicha nepřežila!

Krutá vietnamská chůva.
Krutá vietnamská chůva. (Foto Aha! – Dan Černovský)

Měla se starat o děti, jejich rodiče si jí platili jako chůvu. Vietnamka D. Vu Thi (31) mrňata ale brutálně tloukla. Její »péči« nepřežila malá holčička, další prcek má trvalé následky. Krutá chůva včera stanula před soudem.

Žena do Česka přicestovala s rodinou v roce 2001, její rodiče tu provozují obchod s potravinami. Další krajané jí svěřovali děti, aby se mohli věnovat práci. Sama má malého syna, a tak doufali, že o děti bude dobře postaráno. Spletli se!

V průběhu roku 2015 měla ublížit třem batolatům. Holčičku (2) udeřila do hlavy. Sice přežila, má ale doživotní následky. Pak měla teprve půlročnímu miminku zlomit ruku! Nejhorší zranění způsobila třetí svěřenkyni (†23 měsíců). Kopem nebo pěstí jí silně udeřila do bříška. Dívenka zemřela na vážné zranění střev.
„Je to pro mě velice citlivá záležitost,“ uvedla obžalovaná žena před soudem a pak kvůli neshodám s tlumočnicí odmítla vypovídat. Hrozí jí až 16 let vězení.

Chtějí 15 milionů
Rodiny obětí požadují po ženě 15milionové odškodné. Nejvíce, devět milionů, žádají pro dívku, která má trvalé následky. Rodiče zemřelé holčičky žádají čtyři miliony.

Přečtěte si
hejpockej
22. 1. 2017 • 04:08

od pohledu je videt, ze je to psychopat a sadistka. Pan Buh holt ksindly vzdycky oznaci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.