Biatlonová královna Koukalová (27): Tajemství její krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Biatlonová královna Koukalová (27): Tajemství její krásy!

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Foto Český biatlon – Petr Slavík, Aha! – Mária Rušinová, Dermacol, ČTK)

Zdrchaná dorazí do cíle (často na prvním místě), přesto jí to sekne, jako kdyby se právě chystala do společnosti. Jak to biatlonistka Gabriela Koukalová (27) dělá?

Kromě přirozené krásy, kterou jí spousta soupeřek musí závidět, je za tím i »armáda« šminek. Gábina si totiž v kosmetice hoví. „Když jdu kamkoliv nenalíčená, tak se necítím dobře. Někdo mě za to odsuzuje, ale mně to nevadí. Záleží mi na tom, jak vypadám,“ má jasno vedoucí žena Světového poháru.

Líčení před závodem navíc považuje za rituál, který ji uklidňuje. „Trvá to tak 15 až 20 minut. Dostanu se díky tomu do pohody. Před závodem totiž bývám nervózní, ale jakmile vystartuji, tak ze mě všechno spadne. A pomáhá mi v tom i to, že mám na sobě náušnice a make-up,“ culí se Koukalová.

Pro Gábinu je však krášlení rutinou, kterou má zažitou odmala. „Rodiče mě vedli k tomu, že pro ženskou je důležité vypadat hezky, i když jde s odpadkovým košem,“ směje se.

Mezi biatlonistkami však v tomhle ohledu byla dlouho výjimkou. Poslední dobou se ale časy prý mění k lepšímu. „Začala jsem soupeřky nenápadně sledovat. A těch, které se líčí, je čím dál víc. Jakoby holky o sebe začínaly dbát,“ pokyvuje jejich lídryně.


Krášlicí pentagon
Kosmetická výbava, kterou si Gábina vozí na závody, je s nadsázkou stejně těžká jako její biatlonové vybavení. Tady je její základní »pentagon«, bez něhož se rozhodně neobejde.

ŘASENKA
„Mé řasy krásně rozčeše. Vypadají pak ještě delší, než ve skutečnosti jsou.“

LESK NA RTY
„Voní po hroznovém víně!“

HYDRATAČNÍ MAKE-UP
„Vyživuje a chrání mou pleť.“

FIXAČNÍ PUDR
„Krásně zafixuje můj make-up.“

OČNÍ LINKA
„Krásně to zvýrazní a podtrhne oči.“



Přečtěte si
ninga
10. 1. 2017 • 19:51

Gábi by si měla dát bacha, aby nezačala vypadat jako zmalovaná matrjoška Ale nelze nevidět, že spousta holek ji začala kopírovat. Pro mě je třeba Eva P. přirozeně krásná a žádné extra šminky nepotřebuje. Ale Gábině to neberu, jen ty oči by si tak černit nemusela

nicnezpravda
10. 1. 2017 • 13:49

Musí být pořád zmalovaná jelikož bez toho je nevýrazná..má jen pihy a ty si zakrývá líčením...

defakto
10. 1. 2017 • 13:24

... nemám nic proti šminkám , ale Koukalová to už s nimi přehání a začína vypadat jako maškara !

tenerife
10. 1. 2017 • 09:11

Paní Gábina je nejen skvělá sportovkyně a krásná žena,ale člověk, který má srdce na správném místě,ať se jí stále tak daří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.