Ostrý start Ordinace: Šílená svatba Zawadské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ostrý start Ordinace: Šílená svatba Zawadské!

Dvanáctihodinová svatba byla pro všechny zúčastněné peklem.
Dvanáctihodinová svatba byla pro všechny zúčastněné peklem. (Foto Aha! – Robert Klejch, TV Nova)

Na své první ANO Valérie Zawadská (58) hned tak nezapomene. Díky roli Romany Babákové, která si bere Martina Zounara (49) jako Boba Švarce, poprvé v životě oblékla svatební šaty. A byl to 12hodinový horor!

„Nevzpomínám si, že bych se někdy vdávala před kamerou. Dneska je to poprvé,“ svěřila představitelka kamioňačky Romany Babákové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Já jsem se nikdy nevdávala a vdávat se nebudu! Holky, vdávejte se, ale já jsem šťastná tak, jak jsem,“ dodala. A po zkušenostech se seriálovou veselkou se jí nikdo nemůže divit.

„Svatba se natáčela v osm ráno, ale herečka musela být na place už v šest kvůli líčení a česání. Vstávala ve čtyři,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. „Točilo se dvanáct hodin. Byl říjen a venku ten den zrovna jen pár stupňů nad nulou. Většina obrazů se sice točila v interiéru statku v Číčovicích, ale při venkovních záběrech jí ve svatebních šatech teplo nebylo, i když jsou mohutné,“ dodal zdroj.

Jestli nakonec Zwadská jako Babáková řekne ano Bobovi Švarcovi v podání Martina Zounara, uvidíte už dnes večer na Nově, kdy se Ordinace vrací na obrazovky po vánoční přestávce.

Zničené nohy!
„Tahle svatba byla oslintaná a bolavá. Vysvětlím: Oslintaná proto, že Martin Zounar hraje opilého Boba, který má s líbáním v podroušeném stavu problém. Bolavá proto, že jsem od šesti od rána v lodičkách na podpatcích a nohy mě bolí tak, že se to těžko popisuje,“ přiznala herečka. Po svatbě přijde smrt
Postava Valérie Zawadské si manželského života moc dlouho neužije. V seriálu na ni čeká smrt. „Romana Babáková trpí nevyléčitelným plicním onemocněním. Kdy a za jakých okolností kamioňačku Babákovou nemoc přemůže, bychom v tuto chvíli neradi prozrazovali. Babáková je silná ženská, se životem se nemazlí a nemoci se jen tak poddávat nechce. V životě ji ještě čekají hezké i velmi dramatické chvíle,“ řekla Aha! za televizi Nova Kateřina Kotalová.



Přečtěte si
pelagie
10. 1. 2017 • 10:55

Kostyméři se na ní vyřádili, nevkus na každém kroku a krom toho je jí ošacení malé,....no kdo to tak vymyslel by zasloužil jednu po hlavě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.