Tereza Kostková (40): Sladký život po StarDance! Desítky tisíc korun za večer | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tereza Kostková (40): Sladký život po StarDance! Desítky tisíc korun za večer

Během soutěže StarDance předvedla Tereza, jak výborná je tanečnice.
Během soutěže StarDance předvedla Tereza, jak výborná je tanečnice. (Foto: Daniel Černovský)

I když už osmé pokračování StarDance skončilo, Tereza Kostková (40) se dál veze na vlně úspěchu taneční soutěže. Hrnou se jí kšefty na vystoupení, co nevidět ji čeká jedno s Janem Onderem (31), a tak pilně trénují jive. Za vystoupení mohou mít i 40 000 korun.

Tvář sympatické herečky neodmyslitelně patří ke StarDance, kde po boku Marka Ebena exceluje Tereza coby vtipná a krásná moderátorka. Je znát, že kouzlu tance doslova propadla. „Je to moje srdeční záležitost a tanec jsem si opravdu zamilovala. Dokonce natolik, že stále chodím trénovat s Janem Onderem,“ svěřila Nedělnímu Aha! Kostková na tiskovce nového seriálu Temný kraj, kde si zahraje veterinářku.

„Momentálně to mám pracovně volnější, proto můžu trénovat. Navíc, je to také práce,“ přiznala. „Budeme mít vystoupení, kde po nás na plese chtějí tři tance. Tolik jsme  jich neuměli, tak nezbylo, než se zavřít do zkušebny a cvičit,“ prozradila s úsměvem Kostková s tím, že dalším tanečním nabídkám se rozhodně nebude bránit. „Tančení je mojí vášní,“ dodává.

A také slušným zdrojem příjmu. Vždyť třeba Mahulena Bočanová, která účinkovala hned v první řadě, za vystoupení brala až 30 000 korun. A podle informací Nedělního Aha! třeba TV moderátorka Jolana Voldánová s tanečníkem Janem Tománkem si za jedno vystoupení vydělali i 40 000 korun. Tedy, slušně placená zábava, která je ale vykoupena tvrdou dřinou ve zkušebně.


Vydělala 2,5 milionu
Podle informací Aha! si Tereza Kostková za jeden odvysílaný díl StarDance přišla na nějakých 35 tisíc korun. Během osmi ročníků jí tak od produkce přišlo na konto zhruba 2,5 milionu korun!



Přečtěte si
ararat
9. 1. 2017 • 09:01

-bello- 08. 01. 2017 18:23 kdybys nebyla po lobotomii jako že jsi, jsi léčená na psych.léčebně v Bohnicích,kdybys nebyla tlustá koule/130 kg/ kdybys byla alespoň trochu chytrá,byla to by byli,ale protože nejsi a jsi šeredná baba co má v hlavě h.o.v.n.o a jsi mišuge,nic neznamenáš,nic nejsi jenom jsi přiživníkem této společnosti,jsi jak olovo zatěžuješ naše peněženky,bolševik to nazývá přiživníctví a byl na to paragraf,,,h.a.j.z.l.e

-bello-
8. 1. 2017 • 18:23

mord kdybys byl vysoký, štíhlý , měl krásné ruce, hlas a úsměv ,byl přiměřeně mladý a dychtivý , chytrý a měl vědecký titl. tak možná Jenže tys lopata a nízký krpatec Tak nic

mord
8. 1. 2017 • 16:53

Predved se ty hloupa nulo bellmeku at je sranda

-bello-
8. 1. 2017 • 15:13

mejlika kyby nebylo toho mrňavého chlípníka Kracíka , nikdy by Kostková s tím co umí na to NAVÍC neměla a žila v závěsu slavnějších rodičů.! Ona na to nemá, ale má NA TO Kracíka. A co se týče seriálů a sem tam čs. filmů, tak pokud je sleduješ, snad jsi pochopila, že v našem šoubýzu zdomácnělo , že hrají příbuzní příbuzných a známí jiných známých, kdy už i rejža se opatrně zeptá : --- " čípak je tohle střevo příbuzný/á " nebo ," čípak je to známý/á " ! . Souhlasím, že je Kostková šikovná, možná i milá ženská , ale to je asi tak všechno!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.