Kate si přivedla kluka: Zeman je z toho mimo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kate si přivedla kluka: Zeman je z toho mimo...

Miloš je z role tchána rozpačitý.
Miloš je z role tchána rozpačitý. (Foto Aha! – O. Požár, S. Červená, Z. Pecák)

Kdysi to byla jeho »holčička«, kterou hladil po blond vlasech a která mu pomáhala v kampani. Teď je to dospělá studentka, a k tomu si vodí domů chlapce! Prezident Miloš Zeman (72) je z nového života své Katky (22), jak sám přiznal, poněkud rozpačitý.

„Vánoce měly jednu novou zkušenost, nesrovnatelnou s těmi předchozími – a sice že moje dcera Kačenka, která prvním rokem studuje v Británii, si s sebou přivedla přítele,“ přiznal prezident reportérce TV Nova při natáčení svého vánočního poselství.

Kateřina přitom v minulosti chodila s o 13 let starším Vladimírem Krulišem, který je mužem číslo dva hradního protokolu. Důvodem krachu vztahu po několika měsících byla tehdy podle kuloárních informací Katčina nevybouřenost a záliba ve večírcích.

Zeť vs. tchán
Nového »kamaráda« první slečny už ale Zeman bere vážně, jak dokládají jeho slova. „Je to Američan, který žije v Anglii, docela sympatický kluk, a já jsem teď přemýšlel, jak se k němu chovat. Vždycky je něco v životě poprvé, rozumíte. Přichází k vám potenciální zeť a vy se začínáte chovat jako potenciální tchán. A toto je role, kterou zatím neumím hrát, kterou se ještě učím na divadle života. Zatím ho znám tak tři čtyři dny, tak nemohu říci, že jsem se do té role vžil, ale uvidíme, jaké to bude dál,“ připustil. Je tohle on?
A kdo je tento tajemný Američan? Zatím se můžeme jen dohadovat. I proto, že si Kateřina od uveřejnění videa, kde tančí na pornopárty, chrání soukromí. Na sociální síti Facebook si ale nedávno změnila profilovou fotografii a pózuje na ní s neznámým mladíkem. Není proto vyloučeno, že právě tento šťastlivec se může díky lásce dostat do první české rodiny!



Přečtěte si
yokky
28. 12. 2016 • 17:07

Kate, co to je za jmeno,????? jako Katusa,😛😜😋🤔😝😒😋😇😇😇😇😇😇Ukrajina-Donbas?????

eisenbieger
28. 12. 2016 • 11:41

to je Milos ozrala , videl to cely svet ...davno duchodce jako ty stara babo

oldedek
28. 12. 2016 • 09:11

Miloš je mimo - no já jsem si toho všiml už dříve

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.