Tereza Pergnerová: Dostala padáka před svátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Pergnerová: Dostala padáka před svátky!

Tereza odmoderovala jen dva díly a nyní čeká, co bude dál.
Tereza odmoderovala jen dva díly a nyní čeká, co bude dál. (Foto TV Nova, ara)

Velké překvapení! Moderátorské eso Tereza Pergnerová (42) dostala s novým pořadem padáka! Jen dva díly stačily televizi Nova na to, aby stopla premiérovou reality show Akce nový domov.

„Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději,“ říkala ještě před pár týdny Tereza.

Kde je pravda?
Jenže dnes je vše jinak. Podle zjištění deníku Aha! televize není spokojena s čísly sledovanosti a vše nasvědčuje tomu, že pořad nebude natáčet.

„O možném pokračování reality show Akce nový domov budeme diváky včas informovat. Od diváků máme zatím na oba díly velmi pozitivní reakce,“ říká však PR koordinátor Novy Vojtěch Boháček s tím, že televize je spokojená.

Málo diváků
Toto tvrzení je ale v přímém rozporu s daty, jež prokazují, že Nový domov si v republice pustilo jen 700 tisíc diváků. A to je pro komerční televizi málo. Nova se spokojí pouze tehdy, pokud se na jejich pořady dívá alespoň milion diváků. Vše ostatní je podle vedení propadák.

Hledá se viník
A nyní se hledá ten, kdo za to může. Podle dobře informovaného zdroje z televize to vedení hází na hlavu moderátorky. Ta je před svátky smutná, protože projektu věnovala nemalé úsilí a velice dlouho zvažovala, zda nabídku k návratu na televizní obrazovky přijme.

„Vzala to právě kvůli tomu, že pořad měl pomáhat lidem v nouzi,“ upřesnil náš zdroj. Dopadlo to obráceně. Nyní je v pracovní nouzi Tereza sama. Na dotazy Aha! do uzávěrky dnešního vydání nereagovala.

Chtěla měnit osudy
Tereza se vrátila na televizní obrazovky, aby změnila osud lidem, kteří se ocitli v nouzi. Akce nový domov měla dát příležitost rodinám hodit starosti o bydlení za hlavu a vstoupit do nové životní etapy. Jestli bude pořad pokračovat, je zatím ve hvězdách.



Přečtěte si
KaterinkaTichulka
11. 1. 2017 • 10:30

Je to tak, je šílená škoda, že tento pořad neměl větší sledovanost. Byla bych štěstím bez sebe, kdyby zase jel! Má to rozhodně i výchovný prvek a to, že se má sociálně slabším pomáhat! Kdybych to mohla ovlivnit, natočila bych bezmála aspoň přes tisíc takových dílů, kdy se nuzným pomohlo!

ivoadler
28. 12. 2016 • 16:25

Pergnerovou jsem nikdy neměl rád. Byla příliš sebejistá a afektovaná a vždy trochu kalkulovala s tím, že diváci jsou blbci. To její dobroser ství jde normálnímu člověku na nervy. Nesnáším tyhle sluníčkáře. Jdi a už se nevracej.

ararat
27. 12. 2016 • 20:36

6010 SOUHLASÍM MÁŠ 100% PRAVDU

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.