Muž pobodal policistu, ten zemřel v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Muž pobodal policistu, ten zemřel v nemocnici!

Tragédie se stala ve vesnici Olešník.
Tragédie se stala ve vesnici Olešník. (Foto ara)

Tragédie! Jeden ze dvou policistů, kteří byli pobodáni při zásahu v Olešníku, v nemocnici zemřel. Za smrt policisty V. H. může mladík (18), který tam předtím ohrožoval svoji rodinu.

Hlídka byla přivolána v sobotu poté, co v jednom z domů mladík ohrožoval své blízké. Přivolané policisty ohrožoval nejdříve násadou od koštěte. „Kde se vzal v jeho ruce nůž, nikdo neví. Stalo se to nečekaně, policisté už ho měli na zemi, když jeden z nich se začal plazit po zemi a mobilem volal o posily. Zasadil mu ránu do sleziny,“ popsal útok svědek.

„Tragická zpráva zasáhla jak pozůstalé, tak i všechny policisty. Všichni musí každý den čelit rostoucí agresivitě pachatelů,“ řekl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner. Druhý policista je v nemocnici ve stabilizovaném stavu.

Přečtěte si
st.rec
21. 12. 2016 • 08:40

Proč vlastně mají policajti zbraně když se pokaždé musí zpovídat z jejich použití v jasně oprávněných případech? Život tohoto chlapa je zmařený de*mentními předpisy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.