Tereza Kostková (40): Za kšeft života vděčí Ebenovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Kostková (40): Za kšeft života vděčí Ebenovi!

Díky svému kolegovi si herečka přišla na nemalé peníze.
Díky svému kolegovi si herečka přišla na nemalé peníze. (Foto Aha! – Pavel Machan, ČT, ara)

Bez Terezy Kostkové (40) a Marka Ebena (58) by si StarDance jen těžko někdo dokázal představit. Málokdo ale ví, že za svůj životní kšeft vděčí oblíbená herečka právě svému kolegovi. Díky němu jí každoročně přistávají po soutěži na účet tučné honoráře. Částka už se vyhoupla přes 2 miliony.

Tereza je již od první řady soutěže, která odstartovala přesně před 10 lety, největší ozdobou každého večera. Vtipná, šaramantní, prostě ozdoba přenosů. Do soutěže se přitom nedostala žádnou náhodou na konkurzu. Pomohl jí Eben, se kterým chtěla moderovat už mnohem dříve.

„Moje anabáze k našemu partnerství byla docela dlouhá, dostala jsem se až do nejužšího výběru na pořad O poklad Anežky České. Spolu s Klárou Doležalovou. Tehdy nás postavili obě vedle Marka a nakonec ukázali na ni,“ svěřila herečka. Natolik se tehdy kolegovi zalíbila, že na ni po čase ukázal.

„Marek si mě pamatoval, docela často mě do Anežky obsazovali jako herečku. No, a asi po 10 letech mi z České televize volali, že mě pan Eben navrhuje jako adeptku chystaného pořadu s ním do dvojice,“ prozradila herečka. Teď mu může jen děkovat, že si na ni před deseti roky při přípravě na první řadu taneční show StarDance vzpomněl.

Podle informací Aha! si totiž Tereza za jeden odvysílaný díl přijde na nějakých 35 tisíc korun. Do roku 2015 měl každý ročník soutěže 8 kol, poslední dva roky diváci usedají k obrazovce během podzimu hned desetkrát. Kostková si tak podle jednoduchého výpočtu přišla  od první série v roce 2006 během osmi ročníků (v letech 2009 a 2011 se StarDance nevysílalo) na nějakých 2 380 000 korun. A k tomu ji svým »pamatovákem« pomohl moderátorský bard Marek Eben. Vydělává reklamou
Také díky taneční soutěži se Tereza dostala do podvědomí fanoušků i reklamních tvůrců. Díky oblíbenému pořadu se natolik zviditelnila, že získala i lukrativní nabídku stát se tváří v reklamě na vlasovou kosmetiku. Tahle smlouvička, nejrůznější akce, které moderuje a další kšefty , jí určitě vynesou dalších pár desítek i stovek tisíc. Absolutní vítěz: Miláček žen Piškula! Zraněná Plodková má bronz...
Žádné překvapení se nekonalo. Nejlepším tanečníkem osmé řady StarDance se stal všemi favorizovaný benjamínek soutěže Zdeněk Piškula (18). Podceňovaný alpský lyžař Ondřej Bank (36) skončil druhý, pro finálový večer hendikepovaná Jana Plodková (35) na třetím místě.

„Mám radost, že si konečně odpočinu, ale na druhou stranu mi ty lidi tady budou opravdu chybět,“ svěřil hned po vítězství Aha! Piškula, kterého na zlato tipovali také bookmakeři sázkových kanceláří. Zatímco Zdeněk si tanec zamiloval a hodlá v něm pokračovat, Ondřej Bank, jenž se ke svému velkému údivu probojoval na druhou příčku, taneční boty jen tak neobuje.

„Někam je doma schovám. Tancovat rozhodně dál nehodlám, jedině s manželkou na plese, což byla její podmínka, když jsem nabídku jít do soutěže dostal,“ vysvětlil Ondřej. I on se vydal s kolegy svůj úspěch zapít.
Na večírku nechyběla ani bronzová Plodková, která zvládla celý večer odtancovat se zlomenou rukou a bez prášků na utišení bolesti. „Nic jsem si nevzala, nepotřebovala jsem to, tanec vyplavuje tolik endorfinů, že jsem nic necítila. Ale teď budu muset mít opravdu klid,“ přiznala herečka.
Divoká párty po finále...
Herec Roman Zach: Vášnivá rozlučka s manželkou!
Oslavy po posledním desátem večeru StarDance si spolu s ostatními soutěžícími nenechal ujít ani Roman Zach (43), který se velkou část večera věnoval pouze své manželce. Tu šel pak po třetí hodině ranní vyprovodit ven před restauraci, kde se párty odehrála. Herec se se svou ženou, kostýmní výtvarnicí Andreou Královou, několik minut objímal a líbal. Taková vášeň, nemohli se od sebe odloučit.

Nakonec se ale přece jen od sebe odtrhli. „Po romantických něžnostech jí zavolal taxíka, poslal domů a sám se vrátil zpátky na mejdan,“ svěřil Aha! očitý svědek s tím, že společensky unavený Zach podnik opouštěl až krátce před pátou hodinou ranní. V létě už by řvali ptáci a bylo světlo. Teď v prosinci šel domů ještě za tmy...



Přečtěte si
ellenic
13. 12. 2016 • 00:21

Já bych si klidně StarDance bez Terezy Kostkové uměla představit, její účinkování podle mne zase až takový zázrak nebyl . Marek Eben ano, ten byl skvělý .

-bello-
12. 12. 2016 • 23:28

A když si na ni Eben ! vzpomněl " to už byla Kracíková , nebo aspoň jeho partnerkou ? Co já pamatuju, tak po Tereze Kostkové neštěkl pes do doby, než si začala s Kracíkem.Přesně tak, jak o Brožovou nikdo nezavadil, dokud si nevzala bohatého zlatníka, co jí pak koupil role. Závist nezávist - ona je celkem milá i občas půvabná, ale na druhou stranu, přepočetl někdo kolik hodin tím trávila, kolik má vlastně na hodinu? No to co ona nemá chirurg!Tak je to tady v Česku.Takže až půjdou zase tihle bezmozkové na Staromák, mám v paměti, že se u nás špatně nemají!

eisenbieger
12. 12. 2016 • 16:03

tak to mu musela podrzet aspon na jazyk

krllo
12. 12. 2016 • 05:50

Proste kdo umi, ten umi. To autor(ka) clanku by nedostala ani kdyby vykourila cely orchestr pri kazdem dile SD

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.