Chantal Poullain (60): Mrazivé tajemství její rodiny odhaleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chantal Poullain (60): Mrazivé tajemství její rodiny odhaleno!

Historie rodiny Chantal Poullain je velmi zajímavá...
Historie rodiny Chantal Poullain je velmi zajímavá... (Foto: CNC)

Chantal Poullain přivedla kdysi do Čech láska k Bolku Polívkovi. Jejich manželství nevydrželo, ale herečka by o něm neřekla křivého slova. Z knihy pamětí, která vyšla k jejím šedesátým narozeninám, člověk snadno pochopí, kde se naučila takové toleranci a noblese.

V rodině Chantal Poullain vládly komplikované mužsko-ženské vztahy, například se u nich tolerovala nevěra. „Už její děda měl dvě ženy. V Marseille vlastnil továrnu na lodě a měl noblesní manželku. Problém byl, že s ním nechtěla žít i v jeho druhém domově. V krajině koní a býků, ale i mokřadů a komárů. Proto měl na farmě v Camargue jinou ženu. A obě se respektovaly,“ píše slovenský server glanc.sk. Chantalin děda miloval koně a když v devadesáti letech usoudil, že už se neudrží v sedle, vzal si ve stáji život.

Stejně svérázný byl i jeho syn, který je Chantaliným otcem. Aćkoli její matku nadevše miloval, nedokázali spolu žít, rozvedli se, když bylo Chantal pět let, její sestra byla o rok mladší a máma navíc těhotná, což byl důsledek posledního pokusu o usmíření mezi manžely. Ti dva se ani po rozvodu nepřestali mít rádi, přestože si potom vzal za ženu její nejlepší kamarádku.

Její táta byl svéráz. Na pozemku choval koně, pumy i gepardy. Za stolem často sedával s oběma ženami a sedmi dětmi. Jejich idylka ale měla smutný konec, mohla za to jeho sbírka zbraní. „Jednou za ním přišel přítel, který tvrdil, že se mu kolem domu potuluje divočák a poprosil ho, aby mu jednu půjčil. Jenže lhal. Pušku nepoužil na zvíře, ale zastřelil s ní ženina milence,“ píše pluska.sk a dodává, že pak strávil dva roky ve vězení za spoluúčast na vraždě, pak se jeho kamarád konečně přiznal. Tahle životní událost ho velmi změnila, dostal se do dluhů, musel prodat majetek a přestal důvěřovat lidem.

 



Přečtěte si
-bello-
26. 11. 2016 • 22:56

lalia no já mít takové příbuzenstvo, tak to tutlám, tahle to ventiluje v médiích a přitom to je dávno pryč. Je blbá!

-bello-
26. 11. 2016 • 22:54

majojo typickej žabožrout Francouz je línej , a protože je mrňavej o to víc se nafukuje.Typickej Francouz je nadutej malej Napoleónek a jestli děv.kař nevím, ale ci.goš zcela jistě! Musela jsem tam jeden čas být , mrazí mě myšlenka, že bych tam musela zas.

majojo
26. 11. 2016 • 19:39

Nu, ani jsem nemusela psát kur.evník, stačilo pouhé děvk.ař, aby byl cenzor pohoršen.

majojo
26. 11. 2016 • 19:37

Hlavně nevím, co ayutora mrazí na faktu, že její dědeček i tatínek byli, jak si našinec představuje, typičtí francouzi, jak se říká ***ři. Mrazivá jsou snad jiná sdělení.

mord
26. 11. 2016 • 18:02

Typicka Česka bellmek zakomplexovana....vypatlana ulhana a zavistiva klasický bulvární odpad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.