Dáda Patrasová (60) a Ivana Trump (67): Přiznaly společného milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dáda Patrasová (60) a Ivana Trump (67): Přiznaly společného milence!

Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou!
Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou! (Foto ara)

Lyžařka Ivana, tenkrát ještě Zelníčková, a mladičká studentka herectví Dagmar Patrasová uvízly v síti tragicky zesnulého textaře Jiřího Štaidla (†30), bratra Ladislava Štaidla (71).

Dáda a Ivana: Dělily se o Štaidla!
Každá byla trochu jiná, ale obě nepřehlédnutelné. Milovník žen chodil s oběma najednou. Z Dády právě on udělal v jejích sedmnácti letech ženu. Velmi ho milovala, byl její první láskou. „Tak nějak jsme se s Ivanou k Jirkovi prolínaly,“ popsala později situaci Dáda. Vyšlo to najevo až po Jirkově smrti.

Znají se tak s exmanželkou amerického prezidenta už 43 let. Maminka Jiřího a Ládi Štaidlových Miloslava (†93) zůstala Dádě oporou až do své smrti. Byla to právě ona, kdo dohodil Dádě a Felixovi koupi vinohradské vily. Chtěla mít herečku poblíž. Dáda pro ni byla dcerou, kterou nikdy neměla.

Dcera Trumpa vyrostla na žížale Julii!

Ivanka (35), dcera nového amerického prezidenta Donalda Trumpa (70), poslouchala v dětství žížalu Julii. „Cédéčka Dády Patrasové putovala na přelomu osmdesátých a devadesátých let do Ameriky,“ prozradil Aha! zdroj blízký královně dětských srdcí.

Ivanka byla s maminkou Ivanou (67) na návštěvě v tehdejším Československu a zaslechla Dádiny písničky pro děti. Vesele při nich tancovala. Doma v Americe prý pak tak dlouho prosila mámu, až se Trumpová rozhodla oslovit Patrasovou s prosbou o zaslání jejích alb. Dádu to prý tehdy velice potěšilo. „Ivanka vyrůstá v úplně jiném prostředí, a přesto se jí moje melodie líbí,“ radovala se podle očitého svědka.

Jenže Patrasová o tom nyní vůbec nechce mluvit. „Nemám zapotřebí pak někde poslouchat, že se snažím zviditelnit na Trumpových,“ odpověděla rázně na dotaz. Neprošel ani argument, že jde přece o dobrou reklamu. „Já ji nepotřebuju, moji malí diváci a příznivci se o média ještě nezajímají,“ odvětila se smíchem.Z Ivanky vyrostla modelka a podnikatelka. Podílela se na otcově volební kampani a je členkou přípravného výboru pro novou administrativu. Možná, že její tři děti občas sáhnou po maminčiných starých cédéčkách...



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
22. 11. 2016 • 10:32

jó, když svrbí, tak to je horší, než když se sbírá pata... a dádu svrbí furtem furt

anezat
22. 11. 2016 • 09:19

joudajoudovy
22. 11. 2016 • 09:01

zumpoidni smuclerka se opet hrabe v cizich lejnech. libo, jakozto komunisticky pohrobku, uz mas svuj septik vydezinfikovany?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.