Vyšperkujte si klín! Chloupky střídají kamínky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyšperkujte si klín! Chloupky střídají kamínky

Potěšte svého partnera pomocí kamínků!
Potěšte svého partnera pomocí kamínků! (Foto: ara)

Neupraveným bobrům v klíně dnešní doba nepřeje a zdá se, že vyholené čárky už jsou nuda. Teď je v módě zdobení klína pomocí blyštivých kamínků a nejrůznějších ornamentů.

Vajazzling, jak se tato metoda jmenuje, není úplnou novinkou. Už před čtyřmi lety se tímto způsobem vyrovnala s rozchodem herečka Jennifer Love Hewitt. „Cítila jsem se po rozchodu příšerně a potřebovala jsem si nějak zvednout náladu a sebevědomí,“ uvedla herečka s tím, že funguje skvěle.

Svůj klín si můžete nechat ozdobit ve specializovaných salónech, kde vám nejprve odstraní intimní chloupky a pak na jejich místo nalepí kamínky, anebo namalují ornament podle vašeho přání. Úplně levná záležitost to ale není, epilace stojí kolem osmi set korun. Za samotný vajazzling se platí toho, jaký jste si vybrala obrazec. Cena se pohybuje od 500 – 2000 korun.

K lepení se používá hypoalergenní lepidlo a zdobení je bezbolestné. Obrázek ale nevydrží věčně, při správné péči vám ozdoba vydrží zhruba deset dnů.

Více o vajazzlingu najdete ZDE!



Přečtěte si
eisenbieger
21. 11. 2016 • 07:26

u nas ve svajzu ma kazda druha mlada takovy sperky , ukazuje ze je bohata , ja mam radeji do hladka vyholeny a uzkym prouzkem to nakopne a pak je to poradny mrdanitchko ....takova 64 leta chaluge s bobrem az po kolena to je hrozna predstava

monza
21. 11. 2016 • 07:05

Ty do toho úchyle nestrkej rypák,jediná k..da,kterou ty jsi viděl,byla ta,co tě z ní vytáhli. A ta byla navíc opičí!

diodaa
20. 11. 2016 • 22:19

No to by mě znechutila partnerka kdyby se mě takhle ukázala. Nejenom by mě tohle u ženy absolutně nevzrušilo, ale ani chut jí to jazýčkem udělat by mě přešla. Bud zarostlá, anebo holá, to je nejlepší i u muže pro ženu. Tyhle novoty a modní trendy nestojí za nic. Ženy zůstante své tak jak to vaši partneři mají rádi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.