Unikátní úkaz po 68 letech: Superúplněk! Komu přinese zisk? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Unikátní úkaz po 68 letech: Superúplněk! Komu přinese zisk?

Luna se přiblíží Zemi, ozáří noc a rozpoutá divoké energie.
Luna se přiblíží Zemi, ozáří noc a rozpoutá divoké energie. (Foto Profimedia.cz, ara)

Další z velkých úplňků přijde už v pondělí. Maximálního přiblížení Zemi dosáhne Luna už přes den a její vliv bude mimořádně silný. Vstoupí do znamení Býka a rozpoutá divoké energie! Může však taky přinést zisk... Co na to říkají přední astrologové, mágové a čarodějové?

Astroložka Daniela Hannah: Dva světy se postaví proti sobě
Tento úplněk je důležitý pro Býky. V době úplňku se bude pohybovat Černá Luna u Slunce plující Štírem. Kdo ví, kde má Černou Lunu postavenou v horoskopu, je ve výhodě, zná svá tajemství, své karmické dluhy a zátěže. Černá Luna spolu se Sluncem bude v postavení proti Bílé Luně. Dva světy se postaví na ose proti sobě. Býk x Štír a Štír x Býk. Někdo ztratí a jiní tím získají.

Všem znamením pak znova přijde na mysl majetek a peníze, bydlení a majetková stabilita.


Mág Raven Argoni: Bílá proti černé?
Co to všechno znamená, když se řekne, že 14. listopadu 2016 nastane superúplněk? První dost důležitá věc, kterou se tento úplněk bude lišit od většiny jiných, jistě také efektních úplňků, je, že 14. listopadu 2016 se Měsíc bude nacházet v takzvaném perigeu, jinými slovy bude na své elipsoidní dráze kolem Země k Zemi nejblíže.

Je to vzácná shoda okolností, která nenastává jen tak, navíc bude Měsíc skutečně hodně blízko Země, astronomové to srovnávají s postavením Měsíce v lednu 1948. Samozřejmě tenkrát v roce 1948 to mohlo docela dobře znamenat významné, až otřesné změny v politickém režimu, kdy se v únoru chopili moci komunisté. Co můžeme čekat v současné době?

U nás se připravují kandidáti na prezidentské volby, v Americe proběhlo velmi vyrovnané klání: mužský – jangový – sluneční princip proti ženskému – jinovému – měsíčnímu principu, který byl rovněž hodně silný.

Takže celková sestava znamená symbolicky boj, měření sil, jangová síla proti jinové, pravá proti levé, černá proti bílé. V horoskopu nás udeří do očí Měsíc v Býku proti Slunci ve Štíru (viděno astrologicky) a Slunce je ve spojení, čili v konjunkci s Černou Lunou, což je celkem logické, protože Černá Luna je druhý střed oběžné dráhy Měsíce kolem Země. Jinak jsou planety celkem vyrovnané v oblastech Štír, Střelec, Kozoroh a Vodnář. Měsíc v Býku a Uran v Beranu v celkové konstelace dává přednost a převahu jangovému principu.


Zkuste ohnivý rituál
Na tuto dobu se hod rituály ohňové, jangové. Mohou začít po dvanácté hodině 14. listopadu a trvat až do půlnoci. Všechno, co bude mít spojení s ohněm a s energií, bude mít velkou naději na úspěch. Není čas na lehké náznaky, intelektuální humor a napovídání chytrým. Síla se uplatní hlavně v převlečení do rychlosti, průraznosti a nečekaného překvapení.

Úplněk v Býku

Základní energie: stabilita, vyrovnanost, sympatie, odpovědnost, úspory, umělecké schopnosti, starostlivost, harmonie.

Barva: červenooranžová.

Základní živel: země.

Co dělat: neváhejte, když se naskytne příležitost.

Pozor na: zbytečnou urputnost.

Úplněk v Býku – Slunce ve Štíru

Základní lunární živel: země.

Základní solární živel: voda.

Doporučené rituály při úplňku: Rituály pro dosažení úspěchu, pro zajištění klidu, pro stabilizaci a utišení rozbouřených situací a také rituály pro přivolání peněz.


Chcete přijít k penězům? Tady pomáhá rituální koupel
Tento rituál si můžete opakovat často. Pořiďte si magickou misku a dejte si do ní mince. Na tyto mince nebudete sahat a utrácet je. Budou vám sloužit jen a jen k tomu, abyste si do života přivolávali finance. Tento rituál je velmi příjemný, protože se dělá během koupele.

Na okraj vany si rozestavte svíčky, mohou být voňavé, zapalte je. Nalijte si víno nebo džus do magické číše, jestli máte možnost si v koupelně pustit hudbu, udělejte to. Napusťte vanu, můžete do ní vhodit bylinky. Pusťte si hudbu a vezměte si mince, které máte v magické misce. Jednu po druhé potom házejte do napuštěné vany a představujte si, že mince představují hojnost, která se ve vodě rozpouští jako sůl.

Jakmile naházíte všechny mince do vany, vlezte si tam také. Připijte si magickou číší a poděkujte za hojnost. Potom zavřete oči a ponořte se do snění a do vizualizace. Představte si, jak otevíráte peněženku a ta je plná peněz. Představte si konto, na které spoříte, a kolik nul si do svých představ vložíte, to zaleží jen na vás. Jestli máte nějaké splátky, tak si představte, jak nesete poslední splátku. Nezapomeňte, že nejste ve vaně sami, že jsou tam vaše magické mince. Energie peněz je tak blízko. V tomto rituálu využíváte energie vody. Voda spojuje energie vašeho těla a energie mincí. Jakmile rituál dokončíte a vypustíte vanu, poděkujte za hojnost a své magické mince si uložte opět do magické misky. Jednu z těch mincí vyndejte a vložte si ji do peněženky. Víte, jaké je vaše šťastné číslo? Tolik mincí mějte v magické misce.

Superúplněk
*Je v pondělí, měsíc vychází 19.10.
*Měsíc je nejblíže zemi, »jen« 356 510 km.
*Je zhruba o 14 % větší a 30 % jasnější.
*Je poprvé od roku 1948.
*Další bude v roce 2034.

 

Více se o superúplňku dočtete i v zítřejším vydání Nedělního Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.