Nečekané! Brodská bez obalu o Hanzlíkově teroru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Nečekané! Brodská bez obalu o Hanzlíkově teroru

Tereza Brodská to neměla s Jaromírem Hanzlíkem jednoduché.
Tereza Brodská to neměla s Jaromírem Hanzlíkem jednoduché. (Foto: Kundrát, Hykl, Machan, ara)

Tereza Brodská (48) neměla snadné dětství. Nesedla si s Jaromírem Hanzlíkem (68), který se stal partnerem její maminky Jany Brejchové (76) po rozvodu s Vlastimilem Brodským (†81).

„Rozvedli se, když mi bylo třináct, a maminka mě rovnou přesunula k macechovi, což byl její nový partner, jeden herec. On si nepřeje být jmenován, tak mu říkám macech,“ svěřila Brodská Karlu Šípovi, který samozřejmě hned prozradil. Jejich soužití popsala jako drsné, protože Hanzlík se jí prý snažil převychovat.

„Třeba si mě vzal na pohovor a řekl: Terezo, takhle to dál nejde, tady mi vyplníš jeden papír. A tam stálo: Já Tereza Brodská, slibuji, že ode dneška budu zhasínat v koupelně, i když ji opustím jen na tři minuty. A podepsat. A za měsíc zase jiný lejstro…,“ popsala Šípovi.

Situaci však tehdy brala statečně a rozhodnutí své matky respektovala. „Nikdy nedávala najevo, že by na tom bylo něco zlého, protože již ve dvanácti letech měla takové krásné heslo, že láska je mocná čarodějka. Takže když se maminka zamilovala, tak to chápala jako přírodní zákon,“ uvedl podle týdeníku Sedmička Vlastimil Brodský v jednom z rozhovorů.

 



Přečtěte si
podnebny
7. 3. 2019 • 11:01

Nic lepšího mě nenapadá: Hanzlík je haj.lík.

jana999
8. 2. 2019 • 12:59

já bych to brala, kdybych mýmu otcovi měla jen psát nějaké papíry, mě rovnou jednu vrazil, bez varování

jana999
8. 2. 2019 • 12:56

tak celkem to nebylo tak hrozné ne? jiný chlap by jí dal i pohlavek, hanzlík byl tenkrát ekolog a holka zrovna do puberty, to není lehká situace, jí vadilo jezdit i pod stan.

qwerta
5. 12. 2018 • 19:04

nemocna
5. 8. 2017 • 23:04

Hanzlík se hrozně změnil v mládí byl supr chlap ale ted je namyšlený, zlý, panovačný, ignorant, zlatokop že by si nechal vrtat koleno pro korunu, už ho nemám vůbec ráda zato Terezku ano byla úžasné děvčátko a vyrostla s ní skvělá obětavá supr ženská, na poměry v kterých vyrůstala je to hotový zázrak, jako dítě pendlovala mezi bydlišti od matky která na ní neměla čas a bylo pro ní důležitější herectví než vlastní malé dítě tak vyrůstala u tety sestry její mámy a tu milovala víc než mámu, která se ukázala občas a když povyrostla vzala jí k sobě a vyměnila partnera za nafoukaného Hanzlíka, ale né pro mateřskou lásku ale aby se starala o domácnost na kterou ona kvůli herectví neměla čas takže byla jako služka, okřikovaná, hysterické řvaní, příkazy - zákazy, poučování na denním pořádku, byla štastnější u tety, má za sebou až přespříliš neštastné dětství a přitom nezahořkla ani na mámu za její chování k ní což mlčky trpěla jelikož Tereza je milující člověk a máma v životě je jen jedna at je jakákoliv a tak za ní stále chodí i když chování Brodské se k dceři ani na stáří nezměnilo, Terezko jsi hotový Anděl a velký dík za takové lidi jako jsi ty jelikož je víc a víc lhostejných bezcitných sobeckých lidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.