Super Prostřeno!: Věštil jim jasnovidec...a Krampolovou odvezli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Super Prostřeno!: Věštil jim jasnovidec...a Krampolovou odvezli!

Většina účastníků Prostřeno! se na něco zeptala.
Většina účastníků Prostřeno! se na něco zeptala. (Foto FTV Prima)

Věštba pro každého. V takovém duchu se ponese dnešní díl speciálu Prostřeno! u Zdeňka Podhůrského (57). Hostitel místo zábavy pozve ke stolu známého psychotronika Stanislava Brázdu (68), který si říká Stanley Bradley.

„Já všechny tyhle psychotroniky, věštce a podvodníky úplně nesnáším, ale Stanley Bradley je výjimka,“ okomentuje jeho příchod protekční spratek Pavel Novotný (39). Ten hostovi položil otázku týkající se budoucnosti svých dvou malých dcer. Bradley ho okamžitě potěšil informací, že si může být jistý, že jsou opravdu jeho.

Podobný názor jako Pavel má na věštce i Jiří Krampol (78). Ten se sice na nic nezeptal, ale jeho manželku Hanku (55), která byla po celý týden kvůli zlomené noze odkázána na vozíček, zajímalo, zda zůstane do smrti invalidní. „Věřím tomu, že do půl roku se začnete zase uzdravovat a do roka můžete být zase fit,“ odpoví ji Stanley.

Zdeněk Macura (42) nechce nic vědět o zdraví, ale zajímá se o kariéru. „Rád bych měl pořad pro veřejnost o šlechetném chování a domácím násilí. Vyjde mi to?“ zeptá se samozvaný ochránce žen. „Nápad je to dobrý, jenom zatím není nikdo, kdo by to chtěl,“ odpoví mu psychotronik, který svou přítomností nejvíce vadí exVyvolené Regině (38). „Obdivuji odvahu někoho, kdo se tím dokáže živit,“ řekne blondýnka, která je zásadně proti věštění a uraženě odejde od stolu a svým nevhodných chováním všem večer pokazí.

Předpověděl povodně i 11. září
Stanislav Brázda se svému oboru věnuje již řadu let. Pracuje s kyvadlem, virgulemi i kartami. K jeho největším věštbám patřily vize teroristických útoků v New Yorku a v Londýně, ničivých záplav a uragánů v České republice, ale i globální ekonomické krize a politické krize v České republice.


Poslední cigárko před operací
Se sádrou a na vozíčku natočila speciální Prostřeno! a dnes manželku Jiřího Krampola čeká operace zlomené nohy. Včera ji odvážela sanitka z Pařížské ulice do Nemocnice Na Františku. „Věřím, že mi pomohou. Je to hrozné. Po zlomenině ramene v roce 2013 mi dělá problémy používat berle,“ postěžovala si smutně Hanka. Před naložením do sanitky si dala se saniťákem poslední cigaretku.



Přečtěte si
vojjaksvejk
11. 11. 2016 • 21:15

Novotný fuj

alexa-lexa
11. 11. 2016 • 10:52

No prostřeno jsem sledovala jen ze začátku, to ještě byl pořad o vaření. To co jsem viděla v upoutávkách to byl pro mě opravdu šok!!! Tv Prima je hoodně ubohá a asi i zoufalá, jinak si neumím vysvětlit to, co pustili tento týden na obrazovky!! V upoutávce jsem viděla to nemožně trapný, ušišlaný ho-vado Novotnýho, jak tam obsluhuje svoje hosty v trenkách, no divím se těm lidem u stolu, že se nepozvraceli!! Mě se chce zvracet už jen při myšlence,že by mi jídlo donesl polonahej, s poďobanejma nohama no bože FŮŮŮŮŮŮJ!!! Velebnosti jdu blejt!! HNUUUUS NA ENTOU!!!!!

6010
11. 11. 2016 • 09:41

Ale Novotný si naběhl. Vedle Macury,který je na to vše, co mu Novotný nastražil, velmi poklidný, vyzní Novotný ještě hůř, než to je.Vedle Macury vyniká ta jeho nevychovanost, předvádivost a hulvátství.Já být Novotným, až to shlédne, tak si dám pořádnou facku a víc se lidem na očích neukazuji.Lituji celou jeho rodinu, včetně holčiček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.